Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 55 10 0.5
Call Girls
24 December, 2020
3595
ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Η Αλεξάνδρα , ίσως το τοπ από την βουλγαρική παρέα ήταν καρφιτσωμένη για καιρό. Κάτι το βαρύ της πρόγραμμα κάτι τα δικά μου ταξίδια δεν καταφέραμε να βρεθούμε. Αλλά τώρα το έβαλα πείσμα και με την παρότρυνση φίλου αποφάσισα να την γνωρίσω. Με το γραφείο η συνεννόηση τέλεια και το ραντεβού κλείστηκε στο Παγκράτι Τετάρτη απογευματάκι μετά την δουλειά . Ήρθε στην ώρα της και με που άνοιξα την πόρτα, έμεινα. Μια γλυκύτατη κυρία γύρω στο 170 , αδύνατη με ωραιότατα μάτια . Συστηθήκαμε, φιληθήκαμε , της ζήτησα να τη γδύσω, δέχτηκε και τα χέρια μου έτρεμαν όταν αποκάλυπτα το υπέροχο στήθος της και εν συνεχεία το πισινάκι της . Χαϊδευτήκαμε πάλι και πέρασε να κάνει ντους. Όταν βγήκε τυλιγμένη σε μια πετσέτα τσιμπιόμουν αν είναι αλήθεια ότι αυτό το κορίτσι θα μπει στην αγκαλιά μου . Χαμογέλασε και με πήρε στην αγκαλιά της και ξαπλώσαμε στο στρογγυλό κρεβάτι. Την έβαλα ανάσκελα και άρχισα να την φιλάω και να την χαϊδεύω από τα υπέροχα πλούσια μαύρα της μαλλιά μέχρι τα δάκτυλα των ποδών της πού της προκαλούσε ηδονή. Το στήθος μικρό αλλά οι θηλές δυνατές και όρθιες έτοιμες για γλείψιμο. Το νινάκι της μοσχοβολιστό με μια πάρα πολύ ευαίσθητη κλειτορίδα πού ανταποκρίθηκε αμέσως στην γλώσσα μου. Συνέχισα έτσι και γυρίζοντας με στα πλάγια γίναμε ένα κουβάρι σε ένα αισθησιακό 69. Κρατιόμουνα και της είπα να κάτσει επάνω μου . Ανέβηκε και αμέσως είδα μια άλλη Αλεξάνδρα. Κουνιόταν σαν τρελή , έσκυψε και μου έδωσε ένα βαθύ φιλί γεμάτο φλόγα προσπαθώντας να με κάνει να εκραγώ. Πρέπει να τελείωσε πριν από μένα. Δεν ξέρω τι έκανε αλλά το σεντόνι ήταν βρεμένο. Τα πόδια μου έτρεμαν . Δεν είχα κουράγιο ούτε να πάω στο ντους. Όταν γύρισα την πήρα αγκαλιά και κοιτάζοντας την στα μάτια της εξομολογήθηκα πόσο όμορφη ήταν. Με φανερή αυταρέσκεια και χαμόγελο ικανοποίησης με ευχαρίστησε πολλές φορές. Δεν συνεχίσαμε γιατί είχε περάσει και η ώρα αλλά και εγώ δεν είχα κουράγιο.
Μάλλον να ξαναβρεθούμε γιατί αφήσαμε κάτι στην μέση.
Πετώντας για Βερολίνο σκεπτόμουν πόσο τυχερός ήμουν πού είχα στην αγκαλιά μου την όμορφη Αλεξάνδρα.
Μάλλον να ξαναβρεθούμε γιατί αφήσαμε κάτι στην μέση.
Πετώντας για Βερολίνο σκεπτόμουν πόσο τυχερός ήμουν πού είχα στην αγκαλιά μου την όμορφη Αλεξάνδρα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 21, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
200
Service Style