Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3596
Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Καθώς είχα ξεμείνει τον αύγουστο στην αθήνα χωρίς παρέα αποφάσισα να κάνω ένα τουρ στα call girls. Επειδή λοιπόν ήμουν άπειρος στο θέμα του πληρωμένου έρωτα γενικά είχα μια σειρά άτυχων επιλογών καθώς είχα επιλέξει κοπέλες απο γραφεία-μούφα. Η Αλέξάνδρα ήταν η πρώτη σωστή επιλογή (μετά ακολούθησε και δεύτερη σωστή επιλογή-η κατερίνα απο το ίδιο γραφείο.
Δεν υπάρχει πιστεύω λόγος στο να περιγράψω το σεξ με την Αλεξάνδρα γιατί έτσι κι αλλιώς κάναμε συνηθισμένα πράγματα (αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε μένα). Για να είμαι και απολύτως ειλικρινής είχα και μια στυτική δυλειτουργία που οφειλόταν στην παντελή έλλειψη εξοικείωσης στο σεξ με προφυλακτικο. Με κάνει να νοιώθω σαν να χουφτώνω βυζάκι με γάντι. Αλλά anyway.
H Αλεξάνδρα είναι μια αρχοντική παρουσία. Έχει ωραίο προσωπο, αλλά όχι κάτι το φοβερό-την χαλάει και λίγο το προβληματικό της άνω-αν θυμάμαι καλά-χείλος. Το χείλος αυτό όμως θα έλεγα πως κάνει πιο ενδιαφέροντα τα φιλιά μαζί της.
Το σώμα της είναι όντως πιο λεπτό από αυτό που βλέπουμε στις φωτό. Έχει ωραίο σωμα αλλά όχι φοβερό-του λείπουν κατά την αποψή μου καμπύλες και το βρήκα και περισσότερο λευκό απ'ότι θα μου άρεσε.
Είναι όμως μια ωραία γυναίκα που εγώ θα γυρνούσα να την κοιτάξω στον δρόμο.Αλλά δεν είναι θεά και τα σημάδια του χρόνου έχουν αρχίσει να ξεπροβάλλουν.
Όμως, η κοπέλα είναι πεντακάθαρη και ως γνωστόν η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.
Έιναι πολύ γλυκιά, ευγενέστατη, ακομπλεξάριστη και έξυπνη-και εμένα προσωπικά με ερεθίζει μια έξυπνη γυναίκα. Η συζήτηση μαζί της έχει πραγματικό ενδιαφέρον και δεν έχει το τυπικό στοιχείο.
Στη συμμετοχή δείχνει και να της αρέσει και να μην το κάνει αγγαρεία. Πάνω απ'όλα όμως έχει και εγκεφαλική συμμετοχή.
Τι εννοώ με την εγκεφαλική συμμετοχή...Θα αναφέρω ένα παράδειγμα από τα 3 που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Καθώς ήμουν κάπως κομπλεξαρισμένος και ασυνήθιστος στην καπότα δεν μπορούσα να τελειώσω-μια μου έπεφτε, μια μου ανέβαινε...
Ο χρόνος σχεδόν είχε τελειώσει όταν της είπα καλύτερα να σταματήσουμε και την ευχαρίστησα για την φιλοτιμία της (!!!). Εκεί μου είπε μια ατάκα που πραγματικά με έφτιαξε και συνήλθε το φιλαράκι μου!!!!!!!
Μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες με call girls, επιτέλους κατάφερα να μπω στο αμάξι μου και να νοιώθω όμορφα.
Σ'ευχαριστώ γλυκιά μου Αλεξάνδρα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 20, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170