Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 55 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 3595
ALEXANDRA THE GREAT+TAMARA ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ .
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Ενα τηλεφωνο απο το φιλαρακο του γραφειου,οπως μου ειχε απο καιρο υποσχεθη ,η TAMARA φευγη επιστρεφη στην πατριδατης,τη θελης να κανονισω?
Του ζητησα να μου στειλη της κοπελαις,την ALEXANDRA THE GREAT μαζι με το κολιταριτης την TAMARA
,Οπως παντα στην ωρα τους ,ανοιγοντας την πορτα μου μια ομορφια δυο θεομουνα,ομορφα ντυμενες οπως παντα γεματες μοσχοβολια, με υποδεχτηκαν με ενα φιλη στο στομα τωρα ποια απο της δυο φιλησα πρωτη ε βεβαια την ALEXANDRA THE GREAT,την μεγαλη μου αδυναμια,ενα ποτο για την υποδοχη vodka με μανγκο ,η ΤAMARA αυτο επινε και στην,Ταιλανδη, σκετο χυμο μανγκο η ALEXANDRA,δεν αργησαν να βγαζουν τα ρουχατους, τα ομορφα σεξ εσωρουχα τους με φτιαξανε για μια ακομα φορα,ανεβαζοντας μου τη limbido,ενα γλυψημο και απο το της δυο,ταυτοχρονα, εγω δεν χορτενα να γλυφω εναλλαξ τα ομορφα μουνια τους και τα κολαρακιατους,η ΤΑΜΑRA πηρε στο στοματης το πουλι μου,ρουφοντας το,και γλυφοντας το,καποια στιγμη ο καναπες μικρος να χωρεση αυτη την ερωτικη πανδαισια,μεταφερθηκαμε στο κρεβατι με την κουνουπιερα κατι που παντα αρεσε στη ΤΑΜΑΡΑ,τοτε τα κοριτσια αρχησανε τα δικατους φιλοντας με τρομερο παθος η μια την αλλη,εγω δεν ηξερα ποιο τελικα μουνοκαλαρακι,να χαρω περισσοτερο,η ΤΑΜΑΡΑ για μια ακομα φορα μου εκανε μια θεικια πιπα απο αυτες που παντα θα θυμαμε,εχυσα μεσα στο στοματης,μου ρουφιξε ολο το μεδουλι με εστειλαι στα ουρανια για μια ακομα φορα,την ιδια στιγμη και η ALEXANDRA,ειχε χωσει ολη τη γλωσσαρατης μεσα στα μουνοχειλα στης ΤΑΜΑΡΑΣ,δινονταστης την ηδονη που ηθελαι,
,Ενα γρηγορο ντουζ,τυλιγμενες με τα μπουρνουζια τους που παντα τους εχω, καθησαμε στον καναπε συζητοντας για τοις εντοιπωσης της TAMARAS για τους Ελληνες καλη η γνωμη της,και καλα λογια μου ειπαι για την συμπεριφορατους,ενα ακομα ποτο και δευτερος γυρος ,αυτη τη φορα κατευθειαν στο κρεβατι,η ALEXANDRA,πηρε το παιχνιδη απανωτης ,ενα ομορφο 69 με την ΤΑΜΑΡΑ η ALEXANDRA,να γλυφη και αυτη το πουτσο μου,ζητωντας μου να μη χυσω ,γιατι θελη να μου δοση το κολαρακιτης να το χαρω οπως παντα,σε χρονο D.T βρισκομε να ειμαι πισω απο το κολαρακι της και να εχω τον πουτσο μου μεσα της τα βογγυτατους αναστατοσανε το δωματιο, μη χυσης να με περιμενης μου ζηταει η ALEXANDRA ,που γλυφη το μουνακι της ΤΑΜΑRAS, που με τη γλωσσα της ασταματητα γλυφη τα αρχιδια μου που περισσευουν εξω απο το κολαρακι της ALEXANDRA,το μουνι της ALEXANDRAS δεχετε και αυτο τη γλωσσαρα της TAMARAS ,δεν αργησαμε και οι τρεις να χυσουμε,ολοι μαζι, ολοκληρωνοντας,αυτη την ωραια ερωτικη πανδαισια ,κριμας που το ΤΑΜΑRAKI μας φευγη, ευτυχος δεν θα παρει μαζι της την ΘΕΑ την γυναικαρα, την ALEXANDRA THE GREAT,γιατι συγουρα θα μας ληψη, ενα απο τα καλητερα CALLGIRLS που ειχαμε τη χαρα να ειναι μαζι μας τον τελευταιο καιρο, ισως το καλητερο,
Φιλαρακο φροντισε να αναπληρωσης το κενο της TAMARAS με κατι καλο,οχι αλλες δευτερατζες,ευτυχος δεν θα μας φυγη ελπιζω η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ του οπλοστασιου σου η ALEXANDRA THE GREAT,νομιζω πως αυτο το ονομα πρεπει απο εδω και μπρος να μπαινει στο site,καλο ταξιδι ΤAMARΑKI,φιλακια κουκλαρες μου,
Υ.Γ αυτο το ανεβαζω και στης δυο σελιδες των κοριτσιων,

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 20, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες