Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10 0.5
Call Girls 04 March, 2014 1916
Με μια καλη εμφανιση δεν κανεις καριερα .....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

5.0
Συμπεριφορά/Social time

5.0
Καθαριότητα κοπέλας

6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Λοιπον ειχα σταμπαρει την Α λεξανδρα απο το προιγουμενο τουρ της στην ελλαδα και αφου δεν την ειχα δει τοτε το εκανα τωρα. Συνενοηση με το γραφειο αψογη και ειμαι στον χωρο του ραντεβου στην ωρα μου. Χτυπαω την πορτα και μου ανηγει ενα δροσερο κοριτσι νεοαρο στην ηληκια οπως μου ειπε 22 ετων.Λεμε δυο κουβεντες για να σπασει ο παγος και της λεω οτι παω για μπανιο και αν θελει να ερθει μαζι μου, κατι το οποιο μου αρνηθηκε λεγοντας μου οτι εχει κανει.Βγενοντας απο το μπανιο η αλεξανδρα ειχε παει ειδη στο κρεβατι και με περιμενε. Ξαπλωνουμε μαζι και αρχιζουμε αγγαλιτσες και φιλακια οπου τα φιλια γινοντουσαν και πιο ζεστα και εωτονα . Η αλεξανδρα απο μονη της ξεκινησε να πειγενει προς τα κατω και ετσι σε χρονο 0 ειχε το καβλι μου στο στομα της. Η πιπα της τιποτα το φοβερο απλα συμπαθιτηκη και αργη κατι που μου αρεσει αμενα.Κανω κινιση να της βγαλω το σουτιεν για απολαυσω τα δυο ωραια στηθη της αλλα εκει μου ηρθε η πρωτη απογοητευση πολυ πεσμενα ρε αδερφε και ειναι πολυ νεο κοριτσι, λεω αυτα εχει η ζωη μην μεινω σε αυτο και συνεχιζω την ολη κατασταση στα χαλαρα.Την βαζω κατω και ξεκιναω μια πινελαδα στο μουνακι της αλλο πραγμα. Δαχτυλο δεν με αφεισε να της βαλωκαι δεν ξερω τον λογο και απο αυτο το σημειο και μετα δεν φιλαγε καθολου λες και στραβωσε με κατι.... εγω προσπαθουσα με χιουμορ να την κανω να γελασει και να χαλαρωση αλλα αυτη τιπιτα. τελοσ παντων φορεσα σκουφακι αλλαξαμε δυο στασεις και ηρθε η πρωτη καταθεση.Λιγο social για την ζωη της στην ρουμανια λιγα λογια και για μενα τα κλασικα για να χαλαρωνουν τα κοριτσια και να νιωθουν καλυτερα και παμε για τον δευτερο γυρο. Της λςω θελω να με γλυψεις και με κοιταει με ενα υφος λες και της εβρησα και εγω δεν ξερω τι.... δεν εδωσα σημασια αφου η κοπελα εκανε το σωστο και τον πειρε στο στομα της. Σε καποια στιγμη και λεγοντας της οτι το κανει ωραια και να συνεχισει σικονεται και με ενα υφακι μου λεει μποεις να το κανεις και μονος σου. Αμα ειναι να το κανω μονος μου δεν χρειαζεται να πληρωνω νομιζω.... τελος παντων. Της λεω οκ γυρνα να σε γαμισω ρε παιδια σε ολες τοις στασεις καθοταν ετσι ωστε να μην μπορω να μπω καλα.Δεν ξερω δεν μου εχει ξανα συμβει και το συγγεκριμενο γραφειο φερνει αστερια που τα εχω τιμισει πολλες φορες αλλα οχι κατι τετοιο. Sorry αλλα δεν μου αρεσει να μου συμπεριφερονται με αυτον τον τροπο.Κλεινοντας θα πω οτι ναι ειναι μια ωραια κοπελα με τσιμπουκοχειλα πολυ καλο καβλακι για μενα εμφανισιακα αλλα με εναν περιεργο χαρακτηρα λες και δεν θελει να κανει την δουλεια αυτη. Τα συμπερασματα δικα σας....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 22, 2025
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 June, 2014
και εγω τα ιδια επαθα πανω κατω
τα εγραψα στη κριτικη αλλα δεν τη διαβασες φαινεται
μονο με την εμφανιση διαφωνω σε καποια σημεια σε ολα τα αλλα συμφωνω
εδω μου ζητησε +20 για το δευτερο γυρο κατι που δεν ειχε συμφωνηθει (η πονηρω)
σιγουρα δεν της αρεσει αυτο που κανει αφου στη χωρα της κανει αλλες δουλειες
παρε μια σαντυ απο AHG να σε παρακαλαει να πατε για μπανιο μαζι!!!!!!
G
greta15
25 June, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλε greta15 εχεις δικιο και αυτος πιστευω πως ειναι και ο ρολος του forum.Η μαλακια ειναι οτι πολλες φορες βλεπεις ενα μουνι και τρελενεσαι .....
K
kontos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση