Αναζήτηση

Alexia AthensDiva

May 04, 2017
Alexia     AthensDiva

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency
Πόλη / Πόλεις
Αλλα προφίλ της ίδιας "κοπέλας"

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.5(1)
Συμμετοχή
 
7.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
7.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
7.0(1)
Already have an account? or Create an account
The Body
Overall rating
 
8.0
Παλιότερη συνάντηση, απλά το νέο όνομα μου θύμισε την πρώτη κορασίδα που έχω ονομάσει σε κριτική "The Body" (την Αλεξία του GDE την οποία συνάντησα προ 2-3 ετών στην αρχή της call girl "καριέρας μου"), οπότε είπα να γράψω δύο λόγια και για τη "καινούργια" Αλεξία.
Εντυπωσιακότατη παρουσία. Ψηλή, ψηλή, ψηλή...και με τα παπούτσια πανύψηλη. οκ, δεν είμαι το πρώτο μπόι αλλά δεν είμαι και ζουμπάς, πάντως στο άνοιγμα της πόρτας αναγκάστικα να υποφέρω μίνι αυχενικό για να κοιτάξω-φιλήσω. Πολύ εντυπωσιακή ως πρώτη παρουσία.
Όσα θυμάμαι σίγουρα θα πω, γιατί δε θέλω να λέω πράγματα που δε στέκουν ή είναι στο περίπου.
Το σώμα είπαμε Elle Macpherson. Πόδι ατελείωτο, στήθος πολύ καλό, κοιλιά πλάκα, λιπαρά 0%, και (δυστυχώς για εμένα - για άλλους όχι) πρόσωπο μέτριο-καλό αλλά όχι γλυκό όπως το προτιμώ. Μάλλον προς το πρόστυχο (φυσικά όλα αυτά είναι γούστα, 1000 άνθρωποι, χίλιες απόψεις).
Στοματικό άνευ φυσικά και αρκετά καλό, προσπάθεια στο σεξ αρκετή εκ μέρους της αλλά λίγο δυσκολομεταχείριστη για μένα. Τι να πω ρε παιδιά λίγο δυσκολεύτηκα με τόσο πόδι αλλά φυσικά σε αυτό δε μου φταίει η κοπέλα (μάνα θέλω άλλους 10 πόντους !!).
Το τέλος πάντως ήρθε εύκολα και ευχάριστα, απλά λίγο πιο pse από ότι προτιμώ. Είμαι των gfe καταστάσεων και κάτι τέτοιο δε μου το έβγαλε ιδιαίτερα.
Μια καλή συνάντηση και μέχρι εκεί.
Και για να μην ξεχαστώ μιλάμε για milf κάτι που επίσης δεν συνηθίζω. Πρόκειται όμως για εκείνα τα milf που οι 40άρες ζηλεύουν αφόρητα και οι 20έρες θα πρέπει να παραδειγματίζονται...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 11, 2016
Πόλη
athens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
PSE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
J
39 reviews
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0