Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 32 10 0.5
Call Girls 05 September, 2016 12309
Άριστη σε όλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Κριτική μετά από αρκετό καιρό από την συνάντηση μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου το επέτρεψαν για νωρίτερα.
Από καιρό ήθελα να συναντήσω την Αλέξια αλλά δεν το έπαιρνα απόφαση..... ΩΩΩ τι λάθος....
Είχα διαβάσει τις πολύ καλές κριτικές της αλλά δεν είχα πειστεί 100%..... ΩΩΩΩ τι λάθος (δις εξ αμαρτίν ουκ ανδρός σοφού....)
Λοιπόν η συνεννόηση με το γραφείο άψογη και γρήγορη . Πραγματικά από τα πλέον αξιόπιστα γραφεία.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της.
Οι φωτογραφίες της είναι πραγματικές και χωρίς πολύ ρετούς.. Άρα ότι βλέπεις παίρνεις για εμένα βασικό στοιχείο αξιοπιστίας του γραφείου)
Η Αλέξια είναι αρκετά όμορφη με σώμα αθλητικό (όχι σκίνι ) όπως μου αρέσει δηλαδή. Το στήθος της είναι από τα πλέον καλοφτιαγμένα.... Και η γενικότερη συμπεριφορά της εν γένη σε προδιαθέτει ότι θα περάσεις πού καλά.
Στα του αγώνα δεν έχω να προσθέσω κάτι σε σχέση με τους προηγούμενους.. Κάνει τα πάντα και μάλιστα πολύ καλά!!!
Μόνο πίσω πόρτα δεν δοκίμασα και το μετάνιωσα.....
Είναι πολύ καθαρή ενώ στο σόσιαλ δεν σε πρήζει και ξέρει να σταθεί....
Αν η τιμή της ήταν λίγο καλύτερη θα ήταν το στανταράκι μου....
Γενικότερα θα πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες συνευρέσεις μου ... και σίγουρα θα την συναντήσω ξανά.
Να περνάτε καλά και να προσέχετε...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 03, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Τα φτύνει
  • Mouth Fucking
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
40
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 May, 2017
Κάποια κορίτσια είναι πολύ φιλότιμα, εκτιμούν τα χρήματα που δίνουμε και πάντα προσπαθούν να δείχνουν τον καλό τους εαυτό στα ραντεβού τους και σχεδόν πάντα ικανοποιούν και τον πιο απαιτιτικό. Ένα τέτοιο κορίτσι είναι και η Αλέξια ( πρώην Νικόλ). Επίσης έχει κι έναν χαρακτήρα μάλαμα, από τα καλύτερα παιδιά του χώρου.
L
liaris
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση