Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 32 10 0.5
Call Girls 05 September, 2016 12309
Κλασσική Αλεξία
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Ημερομηνία ενδεικτική!λοιπόν βρισκόμενος στην Αθήνα μετά απο καιρό αποφασισα να παιξω με κατι στανταρ!η γυναίκα ειναι απίστευτη στο σεξ και το γουστάρει!αρχίζοντας απο την πίπα όπου ήμουνα έτοιμος να χυσω,μέχρι το αεροπλανικο γαμησι!το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το πρόσωπό της!γενικως αξίζει ας ειναικαι λιγο τσιμπημενη η τιμη!Αυτά δεν συστήνεται σε skinny γούστα!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 12, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
AG
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 July, 2017
Καλη και σουπερ η Αλέξια (και οχι Αλεξία λες και ειναι απο την Κατω Τραχανοπλαγιά, αλλα γιατι γραφεις νεα κριτικη, οταν πριν απο εναν μηνα ακριβως, εχεις γραψει ξανα για την ιδια κοπελα? Και μάλιστα, στην καινουργια, δεν αναφερεις τιποτα καινουργιο απο την προηγουμενη αλλά αντίθετα, ειναι και γενικόλογη?
K
kerry
30 July, 2017
Συμφωνω απολυτα με τον Kerry.
1 μηνας ακριβως εχει περασει απο την τελευταια σου κριτικη για την ιδια κοπελα και χωρις καποιο λογο εφοσον δεν εχει υπαρξει καποια αλαγη στην κοπελα οσον αφορα τις υπηρεσιες της ή την εμφανιση της , και πολυ γενικολογη...
P
prok0k0
30 July, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Προκ, το κανει πολυ απλα για να παραμεινει premium, αν θελεις την γνωμη μου. Αν δεν απαντησει, που δεν το βλεπω, θα το κανω και θεμα. Γιατι αν ειναι ετσι, θα κατσω να γραψω καμια 10αριά κριτικες για Δήμητρα, οσα και τα ραντεβου που εχω κανει δηλαδη μαζι της πανω-κατω, αλλη μια με Εμμανουέλα εκτος απο την 1η που ήδη εχω γραψει κριτικη και κανα δύο ακόμα για την Αλέξια που εχω βρεθεί, περαν απο την 1η φορα που την συναντησα οταν κεριδσα το ΦΦ.
K
kerry
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση