Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 32 10 0.5
Call Girls 05 September, 2016 12309
Για ζευγάρια!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Η καλυτερη επιλογη για ζευγαρι που ειναι η πρωτη του φορα ειναι η Αλεξια.Καταρχην οσα λενε για αγρια ομορφια δεν ισχυει ειναι καυλα εχει πολυ ωραιο σωμα,δεν ειναι στεγνη ειναι γυμνασμενη,ωραιο στηθος (τοσο οσο) ωραιο σωμα...με λιγα λογια ειναι τουμπανο.Προσαρμοζεται με τις απαιτησεις του ζευγαριου ειναι ευχαριστη και δεν προκαλει αμηχανια στην κοπελα.Οταν λοιπον τελειωσαν οι γνωριμιες και ξεκινησε το παιχνιδι πρωτα με την κοπελα δεν εβλεπες μια κοπελα να κανει απλα την δουλεια της καυλωνε και της αρεσε σαν λεσβια,αρχισε με γλωσσοφιλα και συνεχισε με γλυφομουνι οσο εβλεπε την κοπελα να καυλωνει και να χυνει τοσο τρελενοταν.Μετα αρχισε το τσιμπ@κι βαθια και γρηγορα η μια την π@τσα η αλλη τα αρχιδ@ και στο τελος και οι δυο μαζι την π@τσα.Η Αλεξια συνεχισε με τσιμπουκι γρηγορο με πνιξημο οσο η κοπελα την εγλυφε και παραλληλα φωναζε απο καυλα και εχυνε.Εγω δεν έκανα κάτι άλλο μ Αλεξία λόγο πρώτης φοράς είπαμε να το αφήσουμε...Όμως ήταν τόσο καλή στο λεσβιακό και προσεχτική με εμένα που συμφωνήσε η κοπέλα μ την επόμενη φορά να την γ@μησ@ κ εγώ (Κ μιλάμε για πολύ ζηλιάρα)Αλλά δυστυχώς η Αλεξία σταμάτησε..? παιδιά όποιος την βρει ενημερώστε μάγκες....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 06, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style