Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 5 10 0.5
Call Girls 16 September, 2016 2669
Μια υπέροχη συνάντηση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
10.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
10.0
Ξεκινώ λέγοντας για άλλη μια φορά ότι η κριτική απηχεί τις απόψεις μου και τα γούστα μου. Έχω σαφείς προτιμήσεις σε Ελληνίδες, όχι πολύ μικρές σε ηλικία ώστε να μπορώ να μιλήσω ευχάριστα μαζί τους και με σωματότυπο που έχει καμπύλες.
Μου αρέσουν οι γήινες και ανθρώπινες κοπέλες που έχουν και κάποιες μικροατέλειες και δεν είναι πλαστικές σαν την Μπάρμπι.
Αφού λοιπόν ξεκαθάρισα την θέση μου προχωρώ στην Αλεξία.
Έφτασε στο ραντεβού μας νωρίτερα από ότι την περίμενα, περίπου 15 λεπτά. Με το άνοιγμα της πόρτας ήρθε το πρώτο σοκ. Είδα μια κοπέλα όμορφη, γήινη, χαμογελαστή και με το σώμα που με τρελαίνει.
Καθήσαμε και μιλήσαμε για λίγο σαν να γνωριζόμασταν καιρό. Η Αλεξία είναι ένα καλλιεργημένο κορίτσι και όποιος αρέσκεται σε ποιοτικό σόσιαλ όπως εγώ θα περάσει υπέροχα μαζί της.
Παρόλο που μύριζε πολύ όμορφα και πιστεύω ότι ήταν ήδη πεντακάθαρη μπήκε για ένα γρήγορο ντουζάκι.
Στην έξοδό της από το μπάνιο δεύτερο σοκ. Φορούσε ένα υπέροχο σετάκι μαύρα εσώρουχα που αναδείκνυαν τις καμπύλες της.
Η συνέχεια μπορείτε να φανταστείτε τι περιείχε. Υπέροχη πίπα (είχα πάρει και προκαταβολή πριν το ντουζάκι της), ένα φανταστικό μοσχομυριστό νινάκι που το περιποιήθηκα με τις ώρες, ισπανικό στο εκπληκτικό στήθος της και μπόλικο σεξ.
Η Αλεξία είναι ένα πλάσμα που κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά. Η συμμετοχή της είναι έντονη και δείχνει να της αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει. Νομίζω ότι όποιος της φερθεί καλά θα περάσει μαζί της αξέχαστα.
Να σημειώσω ότι δεν κοιτάζει το ρολόι και έκατσε τουλάχιστον 5-10 λεπτά παραπάνω.
Εγώ πάντως θα την ξαναδώ οπωσδήποτε και σύντομα γιατί έχω πολλά ακόμα που θέλω να ζήσω μαζί της.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 16, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
FF
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
49
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Σχέση Πελάτη / Escorts
1-2 escorts κάθε μήνα
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση