Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 8 10 0.5Πρωινές καύλες
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
8.0
Συμμετοχή
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.5
Καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Εύκολο να το βρεις και να παρκάρεις ο χώρος πεντακάθαρος. Όταν μπήκα περίμεναν 2-3 αλλά όταν είδαν την Σαμπρίνα έμεινε μόνο ένας. Σαν πρώτη εντύπωση πρόκειται περι milf με μεγάλο αλλά σχετικά πεσμένο βυζί. Η μούρη της σου δίνει μια εντύπωση ότι είναι θεία σου. Επειδή είχα κάνει τόσο δρόμο, είχε μείνει μόνο ένας πριν από εμένα και μου άρεσε το χαμόγελό της και τα βυζιά της έμεινα και δεν το μετάνοιωσα. Η τστσά είπε τα προγράμματα που δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα μαγαζιά για πρώτη φορά όμως που πήγαινα εκεί προτίμησα το απλό.
Στο δωμάτιο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ήρθε χαμογελαστή και μετά από τις τυπικές γνωριμίες μου φόρεσε σκούφο. Η πίπα της για τα δικά μου γούστα ήταν καλή, ασχολήθηκε και λίγο με την γύρω περιοχή δεν την άφησα πολύ όμως γιατί ήμουν αρκετά καυλωμένος και ήθελα να περάσω στο παρασύνθημα.
Στην αρχή ανέβηκε αυτή πάνω μου με τα βυζιά της να ταλαντώνονται και στην συνέχεια μπήκα εγώ από πάνω της όπου μετά από λίγη ώρα τελείωσα.
Σε όσους αρέσουν οι βυζαρούδες milf νομίζω ότι είναι ο ορισμός οι υπόλοιποι νομίζω ότι θα περάσετε καλά.
Ιδιαίτερη μνεία στην τσατσα που ήταν ευγενέστατη και φορούσε γάντια όταν έμπαινε να μαζέψει τα δωμάτια
Στο δωμάτιο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ήρθε χαμογελαστή και μετά από τις τυπικές γνωριμίες μου φόρεσε σκούφο. Η πίπα της για τα δικά μου γούστα ήταν καλή, ασχολήθηκε και λίγο με την γύρω περιοχή δεν την άφησα πολύ όμως γιατί ήμουν αρκετά καυλωμένος και ήθελα να περάσω στο παρασύνθημα.
Στην αρχή ανέβηκε αυτή πάνω μου με τα βυζιά της να ταλαντώνονται και στην συνέχεια μπήκα εγώ από πάνω της όπου μετά από λίγη ώρα τελείωσα.
Σε όσους αρέσουν οι βυζαρούδες milf νομίζω ότι είναι ο ορισμός οι υπόλοιποι νομίζω ότι θα περάσετε καλά.
Ιδιαίτερη μνεία στην τσατσα που ήταν ευγενέστατη και φορούσε γάντια όταν έμπαινε να μαζέψει τα δωμάτια
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
April 03, 2011
Τιμή €
50
Φιλί
Ελάχιστα
Πίπα