Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 4 10 0.5Βαριέται
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
6.0
Συμπεριφορά/Social time
7.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.5
Συνάντηση το προηγούμενο μήνα με μια μικρη έκπτωση απ το γραφειο.
Η Αλίκι ειναι 100% ελληνίδα πιτσιρίκα, αδύνατη προς λιγο σκιννυ, πολυ μικρο στητο βυζακι, χάρμα κωλαράκι, νόστιμη φατσούλα οσο ειναι βαμένη, μετά το ντούς που την είδα μέτρια. Ηρθε παραγγείλαμε κρασάκια κ λίγο μπλα μπλά. Ακριβώς σαν κάτι γκομενάκια απο κάτι ΤΕΕ τεχνικά λύκεια με κανα μπαφάκι που κ πού. Πιστεύω ακόμη πίνει κανα τσιγαράκι. Στον αγώνα δεν έκανε κίνηση να ξεκινήσει οσο της μιλούσα σκεφτόταν οτι καλά ειναι κ έτσι, άρχιζα να τη χαιδεύω και δεν ήρθε να κολλήσει πάνω μου οπως κάνουν ολες, αλλά σκεφτόταν το 90'' απ το ξεκίνημα. Πλησιάζω τη φιλάω, νωχελική, της το δίνω πίπα το έκανε νωχελικά. Το σωματάκι της βλέπωντας το και χαιδεύοντας το σε καυλώνει. Στο σέξ μου λέει ξεκίνα σιγά σιγά στην αρχή της λέω εντάξει. Τιποτα το ιδαίτερο γενικά, στα τέσσερα καλο στήσιμο, ωραια κωλοτρυπίδα που την ξεκώλιασα και γενικά το ραντεβού το έσωσε το άναλ. Αρκετά ανοιχτό μουνί που υγραίνετε κιόλας, οποτε μονο απο κώλο αξίζει να τη γαμάς. Ψιλονόστιμο κοριτσάκι τη λές, με επίπεδη κοιλίτσα, ψιλογυμνασμέμη, αλλά με μικρές πλάτες και ώμους οποτε παραμένει κοριτσάκι. Στον αγώνα νωχελική με μια ψιλοβαριεστημάρα. Ψιλοαπαράδεκτη δηλαλή. Θέλει μαθήματα απ τη Λιλα.
Η Αλίκι ειναι 100% ελληνίδα πιτσιρίκα, αδύνατη προς λιγο σκιννυ, πολυ μικρο στητο βυζακι, χάρμα κωλαράκι, νόστιμη φατσούλα οσο ειναι βαμένη, μετά το ντούς που την είδα μέτρια. Ηρθε παραγγείλαμε κρασάκια κ λίγο μπλα μπλά. Ακριβώς σαν κάτι γκομενάκια απο κάτι ΤΕΕ τεχνικά λύκεια με κανα μπαφάκι που κ πού. Πιστεύω ακόμη πίνει κανα τσιγαράκι. Στον αγώνα δεν έκανε κίνηση να ξεκινήσει οσο της μιλούσα σκεφτόταν οτι καλά ειναι κ έτσι, άρχιζα να τη χαιδεύω και δεν ήρθε να κολλήσει πάνω μου οπως κάνουν ολες, αλλά σκεφτόταν το 90'' απ το ξεκίνημα. Πλησιάζω τη φιλάω, νωχελική, της το δίνω πίπα το έκανε νωχελικά. Το σωματάκι της βλέπωντας το και χαιδεύοντας το σε καυλώνει. Στο σέξ μου λέει ξεκίνα σιγά σιγά στην αρχή της λέω εντάξει. Τιποτα το ιδαίτερο γενικά, στα τέσσερα καλο στήσιμο, ωραια κωλοτρυπίδα που την ξεκώλιασα και γενικά το ραντεβού το έσωσε το άναλ. Αρκετά ανοιχτό μουνί που υγραίνετε κιόλας, οποτε μονο απο κώλο αξίζει να τη γαμάς. Ψιλονόστιμο κοριτσάκι τη λές, με επίπεδη κοιλίτσα, ψιλογυμνασμέμη, αλλά με μικρές πλάτες και ώμους οποτε παραμένει κοριτσάκι. Στον αγώνα νωχελική με μια ψιλοβαριεστημάρα. Ψιλοαπαράδεκτη δηλαλή. Θέλει μαθήματα απ τη Λιλα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 01, 2018
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
200
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
C
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
η κοπελα οχι απλα ηταν καλυτερη απ οτην πρωτη φορα..
αλλα σε συμμετοχη πρωτοβουλιες και υπηρεσεις γενικα
ανετα σιναγωνοζονταν την λιλα...
200 ευρώ της έσκασα δε δικαιολογείτε, καμία σπιρτάδα στο γαμήσι κ γενικά.
Να κόψουν τα μπαφάκια μερικές.
για να λεω εφτασε σε σημειο να την συναγωνιζεται
κατι ξερω.... δεν το λεω στον αερα...
σε σενα οντως μπορει να βαριοταν..οπως εχω διαβασει και για αλλους
αλλα και εγω την πρωτη φορα δεν περασα τοσο καλα....
αν διαβασες τον τιτλο ειχα γραψει " εχει προπτικες "......οντως βελτιωθηκε παρα πολυ ..
οπως ειπα μπορει να την πετυχα σε καλη μερα ή επειδη ηταν 2η φορα...
αμμα ξαναπαρω και βαριεται η δεν εχει συμμετοχη κλπ..
να σαι σιγουρος θα ενημερωσω...
Ποτε ομως δε κακολογώ φιλότιμη εργαζόμενη που βλέπω κάνει μια προσπάθεια να δώσει κάτι στο πελάτη κι ας βαριέται ή ειναι κουρασμένη.
Αλλά να φεύγεις με 200 ευρω απ τα οποια τα 100+ ειναι στη τσέπη σου, βγάζωντας βαριεστημάρα?
Οχι ντεμέκ ειμαι πιτσιρικα καυλα και τελος ολα. Ποτέ δε μου έχει συμβει να κάνω την αλλη να έρθει κοντά μου για χαμούρεμα κ να κάθετε να με κοιτάει σαν αγελάδα.
Παππους δεν ειμαι, ασχημος δεν ειμαι, ολες με γουστάρουν για πελάτη τους. απλά η μικρή την είδε, γκαραντί αυτό.
Εχω μεγάλη εμπειρια με call girls. Αν έβλεπα μια μικρή προσπάθεια, δε θα το έγραφα καν, θα έγραφα για το καλο αναλ που έκανα.
εδω εχεις μεγαλο δικιο..... μου εχει συμβει κι εμενα ....ευτυχως ελαχστες φορες ...