Αναζήτηση

ALIKI GDE

January 15, 2013
ALIKI  GDE

Πληροφορίες

Φύλο / Sex

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.0(1)
Συμμετοχή
 
8.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.5(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0(1)
Already have an account? or Create an account
Alice..alice....who the f*%&ck is Alice?
Overall rating
 
8.4
Η συνάντηση με την Αλίκη έγινε μετά από το 40% που προσέφερε ευγενικά το φόρουμ. Λέω 40% και όχι 50% γιατί αυτή ήταν η συμφωνία. Συνενόηση πολύ έυκολη και συνάντηση κανονίστικε για 8 το βράδυ στο Λακόμπα. Αρχικά είχα ζητήσει 8,15, αλλά το γραφείο μου είπε 8 οπότε συμφώνησα.

Μείον ότι η κοπέλα ήρθε 8,30. Πήρα το γραφείο και μου είπαν ότι βρήκε κίνηση κλπ. έχω ένα κόλημα με την ώρα, αλλά το ξεπέρασα.

Η Αλίκη είναι μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα (όμορφη δεν την λές, αλλά σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο). Έχει την κλασσική ελληνική περιφέρεια, σχετικά ψ2κοντούλα (αλλά όχι πολύ κοντή) με μικρό βυζάκι (σίγουρα θέλει μεγέθυνση κατά την ταπεινή μου άποψη). Οι φωτό της είναι ανάξιες λόγου. Το γραφείο είναι επιεικώς απράδεκτο. Σε αυτή που φαίνεται το τατού στο στέρνο έχουν βάλει άλλο πρόσωπο!!! Δηλαδή έχει το τατού όντως (άρα το σώμα λογικά είναι δικό της), απλά το προσωπό της είναι αυτό στην φωτό με το σκουφάκι από τα Χριστούγεννα! Όλες οι άλλες φωτό έχουν άλλο πρόσωπο στο πραγματικό (λογικά) σώμα. Η μοναδική φωτό που πρέπει να μείνει είναι αυτή με το κόκκινο σκουφάκι. Είναι 100% αληθινή αν και η πραγματικότητα είναι λιγότερο καυλωτική (τουλάχιστον για μένα).

Στα του αγώνα, η κοπέλα ήρθε πεντακάθαρη αλλά έκανε και άλλο ένα ντουζάκι και με άρχισε σε μια πολύ καλή πίπα. Γενικά είμαι δύσκολος στο θέμα πίπα, αλλά το Αλικάκι είναι πραγματικά πολύ καλό. Βαθυά, υγρή με περιποίηση γύρω περιοχής και καυλιάρικο βλέμα. Μετά μου φώρεσε καπότα με στόμα και την άρχισα στα 4 σφυροκόπημα. Πολύ δεκτική, βλέπει καθρέφτη και φαίνεται να καυλώνει, φωνούλες σωστές και γενικά καλή απόδοση. Δεν βγάζει κάτι το πολύ ΠΣΕ (που θα το ήθελα) αλλά δεν ίσως με κατάλληλη εκπαίδευση το καταφέρει. Συνεχίσαμε ιεραποστολικά όπου ανοίγει ποδαράκια και σπρώχνει και αυτή και γενικά 8το έχει. Μπράβο της από αυτή την άποψη.

Μετά ήρθε κατάθεση και μετά από σύντομο ντουζάκι αράξαμε και τα λέγαμε. Γενικά φαίνεται ΟΚ τυπάκι, νέα στον χώρο με λογική σκέψη και ευχάριστη στην κουβέντα. Δεν δοκίμασα δεύτερο γύρο επειδή ήμουν κουρασμένος, αλλά και αυτή δεν δοκίμασε να κάνει κάτι για αυτό.

Γενικά, ευχάριστη κοπέλα που όμως πρέπει να γράψει ακόμα χιλιόμετρα για να αξίζει τα 180 που ζητάει το γραφείο. Στα σύν ότι το προσπαθεί και δεν είναι αδιάφορη, στα πλήν ότι στα λεφτά που θέλει το γραφείο υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές, αλλά και στα 110 που έδωσα εγώ επίσης υπάρχουν καλύτερες επιλογές κατά την άποψή μου τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση. Ελπίζω να βοήθησα.


Σημείωση από Αντμιν
Η προσφορά είναι από το γραφείο όχι από το φόρουμ,
και έχεις λάθος με τις φώτο είναι θέμα μακιγιάζ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 26, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
110 (με 40%)
Εξτρά €
10+ 20 δωμάτιο
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ψεύτικες / Άλλη κοπέλα
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
D
22 reviews
Report this review Comments (2) | Was this review helpful? 5 0