Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 5 10 0.5
Call Girls 14 November, 2017 6864
Σεξ με την κολλητή σου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Ή με άλλα λόγια Friends with Benefits. Ως ραντεβού δεν θα παρομοίαζα την Αλίκη ως τη γκόμενα σου για λίγες ώρες. Από τα πρώτα 5 λεπτά του ραντεβού νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα μαζί της, στη 1 ώρα δε, νιώθεις σαν να την ξέρεις χρόνια, σαν να είναι η κολλητή σου με την οποία συζητάτε άνετα για τα πάντα και στο καπάκι το κάνετε κιόλας έτσι απλά γιατί το γουστάρετε και οι 2.
Πολύ γλυκό, ευδιάθετο και πρόσχαρο κορίτσι. Αν προσθέσουμε σε αυτά και το γεγονός ότι το μωρό είναι και μορφωμένο κι έχει επίπεδο πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο των cg, η ώρα μαζί της πραγματικά περνάει απίστευα γρήγορα και πολύ ευχάριστα. Στο θέμα σοσιαλ από τις καλύτερες που έχω πάρει εβερ. Αν περνάει ευχάριστα και η ίδια, δεν κοιτάει ρολόι καθόλου.
Από εμφάνιση, γλυκό "girl next door" προσωπάκι, ύψος περί το 1.70, σώμα με λίγα πιασιματάκια αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πλησιάζει καν την κατηγορία "χοντρούλα", κώλος ζουμερός για πολύ χούφτωμα και το καλύτερο για μένα σημείο πάνω της το στήθος. Μεγάλο κι ενισχυμένο μεν, αλλά έχει πολύ φυσική όψη και υφή, εξαιρετική δουλειά.
Στο κρεβάτι το κορίτσι είναι υπηρέτης του άντρα. Γουστάρει πολύ να σε περιποιείται, γλείφει για ώρα χωρίς να κουράζεται, δείχνει πραγματικά να της αρέσει και όντως το κατέχει, η πίπα της είναι εξαιρετική. Το ίδιο και στον κυρίως αγώνα, σεξ με πολύ διάθεση, σε διάφορες στάσεις και ενεργή συμμετοχή από μέρους της.
Γενικά ένα πολύ καλό ραντεβού με μια εξαιρετική κοπέλα σε όλα της. Τυπάρα.
Σίγουρα ανυπομονώ να την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 01, 2022
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 December, 2017
Μήπως θα μπορούσα να έχω ένα τηλ ή μια αγγελία της;
L
lestate33
01 January, 2018
Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις το τηλ της ή ένα λινκ?
L
lestate33
16 March, 2018
Φίλε μου καλησπέρα.Μήπως θα μπορούσα να εχω το τηλεφωνο της?
A
avgdezi
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση