Αναζήτηση

Review Detail

7.7 2 10 0.5
Alona Your Angels
Call Girls January 07, 2022 292
rocket 2
Overall rating
 
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
7.0
Εμφάνιση σώμα
 
6.5
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
συνεννόηση με το γραφείο οκ αλλά λόγω του ότι το κορίτσι ταξίδευε την ώρα που ανέβηκαν οι φωτό της και δεν είχε ενημερώσει εάν δουλέψει με το που θα προσγειωνόταν. Τελικά πήραμε έγκριση από εκείνην την ώρα που ήταν Κωνσταντινούπολη και στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι όλα τακτοποιήθηκαν. μου είπε στο ημίχρονο πως σαν πρώτη μέρα ότι θα έκανε κάνα δυο μόνο ραντεβού .
Στην ώρα της έφτασε φρεσκότατη παρά την κούραση του ταξιδιού της, μοσχομύριστη , μπανιαρισμένη , ευδιάθετη. Όμορφα ντυμένη με την κοντή καρό φουστίτσα της, δερματινιά και τσαντικό.
ηλικιακά σίγουρα πάνω από αυτό που δηλώνει , οι παλαιές φωτό πιστεύω ανταποκρίνονται καλύτερα.
άρχισε τα φιλιά με το καλησπέρα, ούτε τσιγάρο , ούτε κρασί δεν έπαιξε , γλωσσόφιλα φουλ, το χέρι της μέσα στο βρακί μου και γονάτισε. Πίπα αρχίσαμε δυνατή με μπόλικο ντιπ , φτυσίματα , κρατιόταν από τα κωλομέρια μου και τον κάρφωνε στο στόμα της. Την σήκωσα, κατέβασα καλσόν και βρακάκι, ανασήκωσα φουστίτσα, φόρεσα μπαλονάκι και την την φόρεσα πισωκολλητά πάνω στην τραπεζαρία . είχαμε μπατσάκια στην κωλάρα της, και κάτι μαλλιοτραβήγματα , προσοχή είναι εξτένσιον μην τα πάρετε στο χέρι.
Ντουζάκι εναλλάξ , κρασί , σιγαρέτο , μιλάει αγγλικά, αλλά μιλάει πολύ. Τον τρόπο τον ξέρετε νομίζω , το πουλί στο στόμα της έδωσα πάλι, ασχολήθηκε αρκετά περισσότερο , άργησε να μου τον ξανασηκώσει αλλά είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπαλονάκι και κάθισε πάνω μου επί του κανα-πέος. Χτυπιόταν αλύπητα, φώναζε , βόγκαγε, έβαλα το χέρι μου στο στόμα της σαν σιγαστήρα. Την γύρισα πάλι στα 4 , έπιασα χειρολαβές και την πήδηξα πιο δυνατά. Τελείωσα στα κωλομέρια της ,. Μπανάκι είμαστε στο + 10 , Χρήματα ανά χείρας και καλό μας βράδυ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 07, 2022
Πόλη
σπίτι μου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account? or Create an account