Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 13 10 0.5
Call Girls 23 June, 2016 1647
Είναι κομπλέ αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Συνάντηση με Έμιλυ την περασμένη εβδομάδα.
Εύκολη και γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο, άργησε κανα 20λεπτο αλλά no problem.
Ήρθε με πολύ απλά ρουχαλάκια, όχι ιδιαίτερα καυλωτικά.
Είναι ωραία κοπελίτσα, αρκετά καλή περίπτωση για αυτούς που είναι λάτρεις των μινιόν σωμάτων. Είναι δηλαδή πολύ αδύνατη, προσωπικά προτιμώ περισσότερα κιλάκια σίγουρα. Ωστόσο το κωλαράκι της και το ωραίο μικρό και στητό της στήθος είναι πολύ ελκυστικά.
Τρυπούλες ωραίες στην όψη επίσης.

Ντουζάκι αρχικά, δεν είμαι σίγουρος αν θα έμπαινε αν δεν το ανέφερα εγώ.
Δύο γύροι παίχτηκαν, αυτό που κατάλαβα είναι ότι δε δέχεται χύσιμο μέσα στο στόμα και το πρωκτικό εξαρτάται από το μέγεθος του πελάτη, ίσως και από τα κέφια της. Δεν είναι δηλαδή ο υπερ-δουλεμένος κώλος που μπορείς να κάνεις πάρτυ μέσα και δεν ξέρω γιατί την πλασάρουν ως anal call girl στο πρακτορείο της.

Μια χαρά άτομο στο social time, ελληνικά πολύ καλά και συνολικά θα έλεγα ότι έχει θετική αύρα και συμπεριφορά. Ψιλοευχάριστη κοπέλα δηλαδή, μια χαρά.

Προς τιμήν της δε μου έκοψε στη μέση την τελευταία επίθεση που αργούσε αρκετά να έρθει (με άγχωσε λίγο όμως με τον χρόνο και αυτό καθυστέρησε την ολοκλήρωση) και το δεύτερο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 01, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
D
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 October, 2016
Να με συγχωρεις αλλα με 120 + ξενοδοχειο ΕΧΩ απαιτησεις . Ότι γραφει το προσπεκτους να ισχυει.
C
carolos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση