Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 46 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 11932
Επιτέλους και εγώ με την Δήμητρα!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Αυτή η κριτική θα είναι σύντομη μίας και συμφωνώ 100% με τα παρακάτω ως προς την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρει η Δήμητρα. Η Δήμητρα τα κάνει όλα και τα κάνει όλα καλά, μην με ρωτήσετε από κάτω τι; Διότι όταν λέμε ΌΛΑ εννούμε όλα! Στο πρόσωπο σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει, αλλά θα χάσουν αν κολλήσουν εκεί.

Εγώ λοιπών έγλυψα, έφαγα, έσκισα, έχυσα, ευχαριστήθηκα, απόλαυσα όλες τις πιθανές εισόδους του πέους μου επάνω της, και η ίδια τα δεχόταν με ευχαρίστηση. Είναι αυτό που λέει κάποιος παρακάτω, σου βγάζει ένα κάτι αυτή η γυναίκα.

Όλα αυτά επειδή με το που μπήκε με είδε καθαρό με την πετσετούλα μου και όρμηξε κατευθείαν με ωραίο γλωσσόφυλο και παρότρυνση να τις χαϊδέψω το μουνάκι. Αφού με είχε κάνει τούρμπο μπήκε για μπανάκι και ήρθε πάλι με τα εσώρουχα της διότι “θα της άρεσε να της τα σκίσω εγώ από πάνω της”. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι ακολούθησε.

Το έξτρα στην δικιά μου κριτική είναι κάτι που δεν μου έχει ξανά συμβεί, αφού άντεξε κανένα 30 λεπτό πρωκτικό, και να πω την αλήθεια αναχώθηκα λίγο μην την πληγώσω με το ρυθμό που είχαμε πάρει, της ρωτάω αν θέλω να σταματήσω και εννοείτε πως μου είπε όχι, θέλω να το σκίσεις, ε, μετά από 30 δεύτερα είχα τελειώσει. Εδώ ήμασταν στο 50λεπτο της συνάντησης όπου δεν έκανε κάποια κίνηση να φύγει, περίμενε να γυρίσω από το μπάνιο μου έδωσε ένα γλυκό φιλί και άρχισε να ντύνετε, εγώ παρέμεινα με την πετσέτα, και έτσι όταν ήταν πλέον έτοιμη να φύγε με αρχίζει σε κάτι γλωσσόφυλα, και άρχισε να μου χαδεύει τον λούτσο, και με ένα γλυκό ψιθυρίστο μου λέει “δεν έχεις ιδέα πως θα περάσουμε αν μείνω”. Και έτσι για πρώτη φορά στην σταδιοδρομία μου ως πουτανιάρης, την κράτησα άλλη μία ώρα, όπου εκεί έγινε το έλα να δεις.

Το ότι θα την ξανασυναντήσω είναι βέβαιο και θα το κάνω σε ντούο με την Νίκη διότι είμαι σίγουρος πως οι δυο τους μαζί θα τα σπάνε.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 31, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
280
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 11 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 August, 2014
Χαίρομαι φίλε που πέρασες καλά έτσι είναι όπως τα λες.
θέλω να μού δώσεις μια διευκρίνηση
280 έδωσες 2 'ώρες και anal?
ποία είναι η Νίκη?

M
mpakouros
20 August, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλησπέρα,

Εννοούσα την Vicky. Και ναι 280, 150 την πρώτη φορά και 130 την δεύτερη, αν δεν κάνω λάθος, μπορεί να μου έχει ξεφύγει κανένα 20ρικο αλλά δεν νομίζω.

S
stavrosp
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση