Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 46 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 11932
H κορυφή των call girls
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0

Η Δήμητρα έχει ήδη πολλές και πολύ καλές κριτικές αλλά νομίζω ότι αξίζει πολύ περισσότερες γιατί είναι η απόλυτη επαγγελματίας στην προσφορά ηδονής. Κάποια από τα κορίτσια που έχω πάρει μου άφησαν μια αίσθηση μεταξύ πεταμένα λεφτά και ΟΚ, κάποια άλλα με ικανοποίησαν από λίγο μέχρι πολύ, αλλά όσες φορές έχω συναντήσει την Δήμητρα μέχρι τώρα έχει κάνει ότι μπορεί για να με σπρώξει πέρα από την ικανοποίηση στην πλήρη εκπλήρωση ή δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.
Από εμφάνιση, η πρώτη εντύπωση είναι το high-class ντύσιμο της με ακριβά αξεσουάρ και καλό γούστο. Το πρόσωπο της είναι φωτεινό και αισθησιακό. Προσωπικά μου αρέσει πολύ, όμωςκάποιοι άλλοι ίσως να μην τον βρουν κατ’ ανάγκη wow.
Σώμα μικροκαμωμένο, όμορφο, σφιχτό, και σούπερ ερωτικό, με τεχνητό αλλά καλοφτιαγμένο και χορταστικό στήθος, και κωλαράκι που όσο το χουφτώνεις τόσο πιο πολύ σε καυλώνει.
Πάνω από όλα όμως αυτό που κάνει την διαφορά είναι η πρόθεση της να κάνει ότι μπορεί για να σε φτιάξει. Κολλάει πάνω σου σαν βδέλλα και αρχίζει τα τριψίματα και τα απίστευτα γλωσσόφιλα που μου θύμισαν τα χαμουρέματα στο αυτοκίνητο με την γκόμενα όταν ήμουν 18.
Σχεδόν πάντα φοράει σέξυ γόβες στο κρεβάτι και κάποιες φορές εμφανίζεται με ζαρτιέρες η καλσόν. Γενικά βγάζει πολύ ερωτισμό στο παιχνίδι. Μπράβο κορίτσι μου ! Πάντως ,ότι και να φοράει, η Δήμητρα έχει συμπεριφορά κίνκυ πορνοστάρ στο σεξ και φιλενάδας στο ενδιάμεσο. Καβλωτικά προστυχόλογα, πολλή πρωτοβουλία, τέλεια πίπα και ακόμα πιο τέλειος κώλος τον οποίο δίνει με μεγάλη ευχαρίστηση για ένα λογικό extra charge, και βέβαια η απίστευτη εμπειρία να την βλέπεις να σπαρταράει, να τινάζεται και να σηκώνει όλο το ξενοδοχείο στο πόδι όταν χύνει (το αν είναι αληθινό ή όχι μικρή σημασία όταν είναι τόσο καυλωτικό).
Τι να πω, από τα αυτά που έχω δει μέχρι τώρα για μένα Δήμητρα είναι η κορυφή των call girls.
Αν έχετε εναλλακτικές προτάσεις για κορίτσια που δουλεύουν αυτό τον καιρό, ευχαρίστως να τις ακούσω και να τις δοκιμάσω.
Πάντως σε ότι αφορά την Δήμητρα, η γνώμη μου είναι ότι βρίσκεται σε ένα δικό της πολύ ψηλό επίπεδο.
RESPECT !

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 21, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150