Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 46 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 11932
Ξανα και ξανα και ξανα.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Δεν συνηθιζω να βαζω 2 κριτικες για την ιδια κοπελα που εχω ξαναπαρει το εχω κανει αλλη μια φορα μονο.Την Δημητρουλα απο τοτε που την πηρα για πρωτη φορα την εχω παρει αλλες τρεις φορες και δεν θα σταματαω να την ξαναπαιρνω.Οτι και να πω θα ειναι λιγο καθε φορα που την συνανταω περναω και καλυτερα.Καθε φορα ολο και πιο ομορφη και πιο κομψη με τρομερη ορεξη και παντα πεντακαθαρη.Οι πρωτοβολιες που παιρνει ειτε στο κομματι των προκαταρκτικων ειτε στο κομματι του σεξ παντα μου αρεσουν και με ανεβαζουν.Θεε μου κι αυτη η φωνη της μονο που την βλεπω και αρχιζει να μιλαει μου φευγουν τσισακια και κακακια μαζι.Ελπιζω η επομενη συναντηση μας να ειναι 2ωρη που ακομα δεν εχω καταφερει και η μεθεπομενη να ειναι το ντουο μαζι με την αλλη πυραυλακατο του γραφειου Αλεξια.Και αν μεινω ζωντανος απο αυτο να ειναι η επομενη κριτικη μου.Και ναι παλι 10 γιατι απλα ετσι το βλεπω, και μακαρι να υπηρχε και 12 στη βαθμολογια για να της το βαζα κι αυτο.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 10, 2017
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
40
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 October, 2017
η κοπελα ειναι οτι καλυτερο εχω παρει μακραν......εντος των ημερων θα ανεβασω κριτικη,ειδα τον κυριον επιστρατον με το ραντεβου της ειλικρινα!
N
nikoskatsotas
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση