Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.3 46 10 0.5
Call Girls 03 July, 2014 11932
Ερωτας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Αλλο ενα ραντεβου με την ΑΠΟΛΥΤΗ μιας και ειχα αρκετους μηνες να την δω και μου ειχε λειψει αφανταστα.Παντα στην ωρα της εκανε την εισοδο της στο δωματιο του ξενοδοχειου με ενα καταπληκτικο ασπρο ολοσωμο φορεμα και ηταν λες και εμοιαζε με νυφουλα.Κορμι θανατηφορο. Δεν αφησα τον χρονο να περασει ουτε μπανιο την αφησα να κανει μιας και ηταν πεντακαθαρη οπως παντα.Η καψα ηταν τοσο μεγαλη που γιναμε μουσκεμα το air condition δεν μας εκανε τιποτα.Κουμπωσαμε τοσο καλα που δεν ηθελα ξεκουμπωσω με τιποτα.Πηγαμε για μπανιο μαζι και μετα συνεχισαμε στο πιο χαλαρο.Οποτε την βλεπω παντα διαπιστωνω οτι αυτη η κοπελα ομορφαινει ολο κι πιο πολυ.Κι αυτο που μου αρεσει πιο πολυ οτι ειναι μια αριστοκρατικη ΓΥΝΑΙΚΑ που παντα προσεχει τον εαυτο της.Το 10αρι και παλι ειναι αδιαπραγματευτο για αυτο το γαλανοματικο πανεμορφο πλασμα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 22, 2018
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
300
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 June, 2018
Όπως θα δεις, την έχω πάρει 2 φορές και αν δεν ημουν σε σΚέση...θα την έπαιρνα μόνιμα!
Την θεωρώ σούπερ, και τρελή καύλα....αλλά δεν είναι 10άρι ρε συνονόματε, ειδικά στο πρόσωπο!
Όσο για το αψαγάδιαστο κορμί της, θα ήταν 10 αν ήταν φυσικά τα βυζιά της και ήταν πιο ψηλή!
Δηλαδή σε μια αντίστοιχη γκόμενα, με φυσικές βυζάρες κ 1.70 ύψος, τι βαθμολογία θα βάλουμε?

Πάντα φιλικά...και ελπίζω χωρίς παρεξήγηση!
D
dimi34
26 June, 2018
Δημήτρη χαίρομαι πραγματικά που περνάς υπέροχα. Δεν έκανε και το πάρτυ ο μεγάλος να πίναμε κάνα ποτό και να λέγαμε από κοντά ρε γαμώτο!

Για τον φίλο dimi34 χωρίς να κάνω τον δικηγόρο κανενός

Πάντα η βαθμολογία μας στις κριτικές είναι υποκειμενική, πάντα. Συνήθως επηρεάζεται από το πως περάσαμε με την κάθε κοπέλα, αν μάλιστα περνάς σούπερ και της έχεις κι αδυναμία ε τότε και η βαθμολογία σου θα είναι αρκετά .. υποκειμενική. Πάντως η Δήμητρα είναι αστέρι.
L
liaris
26 June, 2018
Φίλε Λιάρις, συμφωνώ απόλυτα και όπως θα έχεις δει την Δήμητρα την έχω συναντήσει 2 φορές!
Και αν δεν ήμουν σε σχέση 1,5 χρόνο τώρα, θα την είχα συναντήσει 22... Και αν διαβάσεις τις κριτικές μου, πέρασα υπέροχα μαζί της και καναμε πράγματα που δεν έχω ξανακάνει στην ζωή μου...ανεπανάληπτη και σαν παιδί και σαν σέρβις!

Μόνο για την βαθμολογία στην εμφάνιση είχα μια ένσταση...για να μπορέσουμε να επιλέγουμε όλοι μας πιο αντικειμενικά και να αντιμετωπίζουμε (την πρώτη φορά που βλέπουμε ένα κορίτσι) αυτό που έχουμε φτιάξει στο μυαλό μας διαβάζοντας τις κριτικές!
Ένιωσα πολλές φορές όταν πρωτοσυνάντησα τις περισσότερες από τις κοπέλες ότι εξαπατήθηκα από τις κριτικές κ όχι από τα κορίτσια! Περίμενα δηλαδή να δω 9-10άρι και εβλεπα μπροστά μου ένα "5-6".... Οι κριτικές μου είναι εμφανής κ ο νοών νοείτω...

Γαμησε το! Πες ότι είπα κάτι κ δεν το άκουσε κανένας...έπεσε στον γιαλό!
D
dimi34
26 June, 2018
Ευχαριστω πολυ φιλε μου λιαρη κι εγω ηθελα να τα πουμε απο κοντα και θα τα πουμε ασχετως αν δεν εγινε το παρτυ.Παμε τωρα στον σωνονωματο.Φιλε μου καμια παρεξηγηση απλα μου κανει εντυπωση οτι αυτη την παρατηρηση μου την κανεις εσυ που οπως λες τις εχει βαλει δυο κριτικες και αν θυμαμαι καλα 9,5.Δηλαδη 0,5 λιγοτερο απο μενα.Και η παρατηρηση αυτη ερχεται μετα απο 3 κριτικες που εχω βαλει στην Δημητρα στη τεταρτη.Σαφως και μια κοπελα πανω απο 1,70 με τελειες αναλογιες μπορει να ειναι κι αυτη για 10.Αλλα εμενα που μου αρεσουν περισσοτερο οι μινιον κοπελες βαζω σε εκεινη 10.Εδω εχει ψηφιστει η πιο ομορφη γυναικα στο κοσμο η milla cunis.Aκομα η merylin monroe η brigit bardot που και οι δυο δεν ξεπερναγαν το 1,65.Οσο για το συλικονατο στηθος που ειπες ειναι τοσο καλο φτιαγμενο που λενε ολοι που ουτε αυτο μπορει να ειναι αρνητικο ως προς την βαθμολογια της.Εξαλλου ανηκω στην γενια εκεινη που εκανα κρα για να αρχισει το baywatch γαι να δω τις καλοφτιαγμενες βυζαρες της pamela anderson.Που παρεπιπτοντως και αυτη θεωρειτο απο τις πιο ομορφες γυναικες στον πλανητη.
D
dimitri7
27 June, 2018
Επειδή εγώ έγραψα την προηγούμενη κριτική πριν από τον Δημήτρη και στο σώμα της έβαλα 9.5 σας πληροφορώ ότι αν ήταν πάνω από 1.70 μπορεί να τις έβαζα και 9 γιατί γουστάρω τρελά μίνιον καταστάσεις οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!! ο καθένας μας έχει τα δικά του στάνταρ και προτιμήσεις, και αν δείτε στο πρόσωπο της έχω 8.5. Προφανώς για τον Δημήτρη από την δικιά του οπτική γωνία η κοπέλα αγγίζει το τέλειο και αυτό είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστό και κανένας δεν μπορεί να του πει τίποτα...
Α!!! Δημήτρη αν είναι να φάμε κουφέτα κουμπάρος εγώ... και ξέρεις τι λένε για τον κουμπάρο και την κουμπάρα ..... χαχαχαχαχα (πλάκα κάνω)

S
spipis71
27 June, 2018
Πρέπει να το λές όμως ρε φίλε, ότι εμένα μου αρέσουν οι μινιόν....και παρότι είναι 1.55, για μένα είναι 10!
D
dimi34
28 June, 2018
Αν αναφέρεσαι στην δικιά μου κριτική για τη Δήμητρα πού της έχω βάλει 9.5 στο σώμα σου παραθέτω απόσπασμα της :

"Θα πω μόνο ότι ως προς το σώμα στην μινιόν κατηγορία πού παίζει αγγίζει το άριστα"

Τι άλλο πρέπει να πω ο κακομοίρης !!! αν αυτός που την διαβάζει έχει "Λειτουργικό αναλφαβητισμό" δεν φταίω εγώ και δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω!!!
Αν αναφέρεσαι στην κριτική του κουμπάρου μου (χαχαχαχα) νομίζω ότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι υπερβολικός....
S
spipis71
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση