Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.3 46 10 0.5Πριν τις διακοπες της
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Μιας και υποπτευομουν οτι οι μερες λιγοστευουν πριν τις διακοπες της Βασιλισσας και ειχα καιρο να την δω εκλεισα το ραντεβου και οπως αποδειχτηκε και μου ειπε μετα ημουν τυχερος γιατι ηταν η τελευταια μερα της.Αρχικα ηθελα να κλεισω το ντουο με την Αλεξια αλλα τελικα αυτο δεν κατεστη δυνατο.Μονο με την Βικυ πλεον μαζι απο τι μου πε.Ευχομαι οποια παρεξηγηση υπαρχει μεταξυ τους να λυθει συντομα για το καλο ολων μας.Εισοδος στο δωματιο του ξενοδοχειου και οπως παντα κομψη και αριστοκρατικη και οχι σαν κατι ξεκωλα πιπινια που κανουν μπαμ γιατι ηρθαν και τι δουλεια κανουν.Πεντακαθαρη και με ενα αρωμα μεθυστικο με αυτα τα γαλαζια ματια να με κοιτανε δεν αργησα να φτιαχτω αμεσως.Το τι επακολουθησε μετα για μια ωρα δεν περιγραφεται με λογια αφησαμε ενα δωματιο γης μαδιαμ.Οπως ειπε κι εκεινη οι καθαριστριες θα ειχαν πολυ δουλεια μετα.Η χημεια και η καψα που εχουμε πλεον μετα απο τοσα ραντεβου ειναι μαγικη.Οποιος δεν εχει γευτει ακομα Δημητρα δεν μπορει να καταλαβει.Οταν χυνει εκτος οτι την ακουει ολο το ξενοδοχειο γυρνει το ματι της κυριολεκτικα, αν δεν κανω λαθος το εχει γραψει και ο Πιπης πραγματικα δεν το εχω ξαναδει.Μπορει η τιμη να ειναι τσουχτερη αλλα οπως μου πε ακομα εχει την ιδια δουλεια και φορτο οπως πριν.Για μενα ηταν ειναι και θα ειναι το απολυτο δεκαρι μου γιατι ακομα και καποιες λιγες ισως ατελειες να εχει σωματικα οπως το λιγο flat κωλαρακι τις συμπληρωνει με τις υπηρεσιες της που δεν το εχω δει με αλλες αλλα και με τον υπεροχο χαρακτηρα της που ειναι κι αυτο πολυ βασικο.Δημητρα σε ευχαριστω για τις μαγικες στιγμες που μου εχεις προσφερει ολα αυτα τα χρονια και οπως σου ειπα οταν φευγαμε μαζι απο το ξενοδοχειο εισαι μια Star.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 26, 2019
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €