Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10 0.5
Call Girls 23 December, 2015 832
Με μια λέξη "όχι"
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

5.5
Συμπεριφορά/Social time

6.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

5.5
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που θα έλεγα σε κάποιον να μην το ρισκάρει να δοκιμάσει. Την κοπέλα την διάλεξα λόγω σωματότυπου και επειδή η κριτική του συναγωνιστή από κάτω δεν είχε κάποια εμφανή αρνητικά σημεία πέραν της απειρίας. Από εμφάνιση πρόσωπο αδιάφορο, σώμα συμπαθές. Το στήθος όχι τόσο τούμπανο όπως στις φωτογραφίες και γενικά πιο πετίτ εμφάνιση συνολικά.

Εγώ θα έλεγα ότι η κοπέλα δεν είναι άπειρη. Απλά δε γουστάρει τελεία και παύλα και αυτό είναι το καθοριστικό σημείο. Ακόμα και θεά να ήτανε εμφανισιακά το όλο στησιμό της δεν βοηθάει. Το χαμόγελο που περιγράφει ο συναγωνιστής είναι ένα ξυνό χαμόμογελο σε στυλ μάσκας (πρέπει να το δει κάποιος να το καταλάβει). Μάλλον ακόμα δεν έχει χωνέψει ότι κάνει αυτό που κάνει. Έχει ένα στυλ λες και σκέφτεται "ξέρεις σε πόσους έχω ρίξει χυλόπιτες σε καφετέριες και club εγώ, και τώρα πρέπει να σου πάρω πίπα, που ξέπεσα...".

Στον αγώνα είπα να την χαλαρώσω, λέω θα ηρεμήσει. Ξεκινάω τα φιλιά και αρχίζει "μόνο με γλώσσα στο στήθος". Καλά είχαμε και εμπειρία με Αντρέα από τριγγετοαλυσίδα που σε έπιανε αμέσως με το "μη με δαγκώνεις" κι επιζήσαμε. Αυτή εδώ ούτε καν ένα ελαφρύ ρούφηγμα δεν ήθελε. Ο πρώτος γύρος έφυγε πολύ γρήγορα απλά γιατί είναι ο πρώτος και φεύγει ακόμα κι αν πηδάς μοκέτα (στα 4 νομίζω). Τα δικά της προκαταρκτικά είναι κάτι φιλιά στις ρώγες που εμένα με αφήνουν αδιάφορο. Πίπα με σκούφο (δική μου επιλογή) με υποψία δοντιών, ρηχή τίποτα αξιοσημείωτο. Στον δεύτερο γύρο λέω άντε να την ξεκινήσω εγώ, μπας και πάρει μπρος. Πάω να τη γλύψω και μου λέει δεύτερο γλύψιμο +20 (την είχα γλύψει λίγο στον πρώτο γύρο). Λέω καλά δεν πειράζει γύρνα στα 4... μπαίνω έτσι λίγο και λέω άντε να κάνουμε πρωκτικό, πάω να βάλω δάχτυλο να την ανοίξω λίγο και μου λέει το δάχτυλο είναι εξτρά. Δε με νοιάζει ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική του πρακτορίου -η αλήθεια είναι ότι ητανε η πρώτη εμπειρία μου από το συγκεκριμένο και όπως φαίνεται και η τελευταία μου- η ουσία είναι ότι με τέτοια συμπεριφορά χάνεται η όποια όρεξη, είσαι με το κομπιουτεράκι μόνιμα και προσέχεις μην κάνεις κάτι που κοστίζει εξτρα. Τελοσπάντων με τα ζόρια τον χώσαμε πίσω αλλά τσάμπα... πολύ ρηχό χωρίς καμιά συμμετοχή. Οι στάσεις της όλες είναι για ρηχές διεισδύσεις και αν προσπαθείς να την σπρώξεις λίγο για να κάνεις χωρό να πάρεις φόρα για λίγο πιο βαθύ σεξ, απλά νοιώθεις ότι πας να σηκώσεις κιλά στο γυμναστήριο για τα οποία δεν είναι έτοιμος - αντίσταση η κυρία. Μην πολυλογούμε. Μετά το ξυνό πρωκτικό, λέω να κάνουμε ισπανικό; άρχισε πάλι κατι ξενέρωτα φιλιά στο στήθος, και εγώ βάρεσα λήξη. Δεν έκλεισα 2 ώρες. Της ζήτησα να φύγει γιατί και καλά δεν μπορούσα εγώ. Αυτή άρχισε τα "μα γιατί". Πρώτη φορά διώχνω κοπέλα (η συγκεκριμένη δεν έχει και θέρμη για σόσιαλ να αράξεις να πεις καμιά μαλακία). Από καθαριότητα κανένα παράπονο. 250 για 2 ώρες για τη συγκεκριμένη μου φαίνεται απίστευτο ποσό. Αν αναλογιστούμε ότι κλείσαμε με έναν γύρο (όχι συνταρακτικό). Καλά είναι να παραδεχόμαστε και τις αποτυχίες μας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 20, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
250
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Οχι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 January, 2016
Κριμα...και ημουν ετοιμος να μου κανω πρωτοχρονιατικο δωρο την κοπελα.
N
naruto
07 January, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πιο κρίμα να την έκλεινες και να χτύπαγες το κεφάλι σου όπως εγώ
M
moshman
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση