Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 9 10 0.5
Call Girls 28 March, 2015 1510
Τα καλά του πάρτυ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Την Νάστια την γνώρισα από κοντά στο πάρτυ του site μας, και ένοιωσα έκπληκτος ευχάριστα. Οι φωτογραφίες της στο site του γραφείου που εργάζεται την αδικούν πολύ, κυρίως εκείνες που δείχνουν το πρόσωπό της. Την δείχνουν «μαγουλού» και δυδτυχώς δεν την κολακεύου, ενώ είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα με ωραίο πρόσωπο, σύμφωνα με τα γούστα μου, κι επίσης με πολύ ωραίο σώμα, η δε επιδερμίδα της βελούδινη, αυτό το διαπίστωσα και στο πάρτυ.
Ήταν λοιπόν μία από τις κοπέλες που έβαλα στο μάτι για συνάντηση κι από το πρωί τρωγόμουν για ραντεβού μαζί της. Έτσι λοιπόν κατά τις 14:00 επικοινωνώ με το γραφείο, με την ευκαιρία να το ευχαριστήσω για την παρουσία κοριτσιών στο πάρτυ μας, και σε μία ώρα φθάνει στο δωμάτιο.
Λοιπόν η Νάστια είναι κουκλάρα με σωματάρα (εάν είχε και μεγαλύτερο στήθος θα άγγιζε το τέλειο). Είναι ευγενική κοπέλα, θα έλεγα χαμηλών τόνων, δεν λέει όχι σε τίποτα, χωρίς βιασύνες και τουπέ που δυστυχώς έχουν κάποιες άλλες. Λέει και κάποιες ελληνικές λέξεις και φράσεις και είναι μια χαρά η επικοινωνία, καταλαβαίνει αρκετά όταν της μιλάς. Κι όπως μου είπε είναι δύο μήνες στην Ελλάδα και προσπαθεί να μάθει τη γλώσσα μας. Εύγε στο κορίτσι.
Αφού την βοήθησα με τον τρόπο μου βγάλει τα ρούχα της (καταλαβαίνεται τι συνέβη). Πόσο μ’ αρέσει όταν βλέπω κοπέλα να έρχεται με σέξυ ρούχα για μένα, τρελαίνομαι όπως γράφει κι ο φίλος μου ο Κύκλωπας.
Μετά το ντουζάκι της ο αγώνας αρχίζει στο κρεβάτι. Το κορίτσι, όπως αναφέρω πιο πάνω, δεν λέει όχι σε τίποτα, γλωσσόφιλα αρκετά καλά (όχι τέλεια, καλά όμως), της αρέσει να την γλύφουν, πεντακάθαρο νανάκι, δέχεται στο φουλ δαχτυλοσκόπηση και μπροστά και πίσω, το δε στοματικό της καλό, στην αρχή με χέρι το οποίο της το βγάζεις και την καθοδηγείς όπως θες, μάλιστα όταν την πιέσεις λίγο το μόριο σου φθάνει λαρύγγι, σκέτη κάβλα, ξανά και ξανά, γράφω και καβλώνω ρε γαμώτο. Ωραία πράγματα.
Το κορίτσι κάνει φουλ πρόγραμμα, τελειωτικό στο στόμα και πρωκτικό, τα οποία φυσικά είναι έξτρα, εγώ λόγω κόστους (την Παρασκευή το βράδυ εξάλλου είχα πάρει και την Αλεξάνδρα) δεν δοκίμασα τίποτα απ’ αυτά. Τελείωσα μέσα στην κάβλα, σε φάση να την έχω σφικταγκαλιάσει με φουλ γλωσσόφιλα.
Πέρασα υπέροχα με την Νάστια, μία κοπέλα την οποία είχα απορρίψει, βλέποντας ορισμένες φωτογραφίες της στο site του γραφείου και αναθεωρώντας βλέποντάς την στο πάρτυ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 15, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Deep Throat
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
51
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 June, 2015
Συμφωνώ μαζί σου, οι φωτό την αδικούν, στο πάρτυ ήταν γλυκύτατη, άλλος άνθρωπος, χάρμα!
K
kandrik
16 June, 2015
liaris κ εγω οπως σου ειπα δεν τη γνωρισα. Ειναι καλυτερη live.
Ευγε, φαινοσουν..... ετοιμος απο ωρα στο παρτυ. Μεχρι κ στο κλουβι μπηκες για χαρη της......
Την εβαλα στα υποψιν κ εγω.
M
mangre9513
16 June, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι φίλε ναι, έτοιμος ήμουν εάν δεν είχα πάει με την Αλεξάνδρα θα την έπαιρνα όταν τέλειωνε το πάρτυ.
L
liaris
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση