Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 23 10 0.5Ολοκληρωμενο πακετο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Παροτι προτιμω τις ανεξαρτητες αυτη την φορα ηθελα κατι διαφορετικο απο τις 3-4 που αξιζουν μοναχα σε νορμαλ κοστος και ετσι ψαχτηκα για γραφειο..Πρωτη φορα παιρνω απο golden diamond ,η συνεννοηση ταχιστη με 2 sms και το ραντεβου κλειστηκε σε 1 ωρα στο σπιτι μου..Η κοπελα ακριβης στην ωρα της..Εμφανισιακα με εχουν καλυψει τα υπολοιπα παιδια,εντυπωσιακη παρουσια με ομορφο προσωπο και πολυ καλες αναλογιες στο σχετικα μαυρισμενο δερμα της..
Πιπα το ατου της..Ισπανικα με τα καλοφτιαγμενα βυζια της..Συμμετοχη σε οτι ζητησεις..
Αυτο μου με ευχαριστησε ειναι οτι και στο μπρεικ μεταξυ των 2 γυρων εχεις αρκετα να πεις,ειναι μορφωμενη(παει σε φροντιστηριο Ελληνικων μαλιστα),εξυπνη και με χιουμορ..
Αυτο που μονο καπως με χαλασε ειναι οτι καταλαβα πως σε ωθει,χωρις να εχει συμφωνηθει κατι τετοιο απο πριν,να κανεις κατι απο τα 2 μόνο εξτρα που χρεωνονται(αναλ-cim)πανω στην ενταση και την καυλα..
Θα την ξανασυναντουσα αν και τα 120 πλεον ειναι μεγαλη πολυτελεια για εμενα..
Πιπα το ατου της..Ισπανικα με τα καλοφτιαγμενα βυζια της..Συμμετοχη σε οτι ζητησεις..
Αυτο μου με ευχαριστησε ειναι οτι και στο μπρεικ μεταξυ των 2 γυρων εχεις αρκετα να πεις,ειναι μορφωμενη(παει σε φροντιστηριο Ελληνικων μαλιστα),εξυπνη και με χιουμορ..
Αυτο που μονο καπως με χαλασε ειναι οτι καταλαβα πως σε ωθει,χωρις να εχει συμφωνηθει κατι τετοιο απο πριν,να κανεις κατι απο τα 2 μόνο εξτρα που χρεωνονται(αναλ-cim)πανω στην ενταση και την καυλα..
Θα την ξανασυναντουσα αν και τα 120 πλεον ειναι μεγαλη πολυτελεια για εμενα..
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 01, 2014
Πόλη
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style