Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 6 10 0.5Απίθανο πιπινάκι γλυκό και ζωηρό
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Την Στέλλα την γνώρισα στο πάρτυ της 14 Μαρτίου στο μπαρ του Mad. Η αλήθεια ότι την Ξένια ήθελα να γνωρίσω καλύτερα αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα γνώρισα την Στέλλα και δεν το μετάνιωσα. Την κοπέλα ο Xxxxxxxxxxx, ο υπεύθυνος του γραφείου μου την γνώρισε σαν νέα άφιξη του γραφείου. Έτσι όπως την είδα μαζεμένη αμέσως την πήρα υπό την προστασία μου (χαχαχαχα). Έβλεπα ότι εκείνη γούσταρε φάση, πάντα μέσα στα επιτρεπτά όρια. Και χορέψαμε, και μπαλαμουτιαστήκαμε και γενικά περάσαμε ωραία. Ε λοιπόν ήταν αδύνατον να μην επιδιώξω να την συναντήσω. Συνεννοήθηκα με το γραφείο να είμαι ο πρώτος πελάτης της την πρώτη ημέρα εργασίας της. Δηλαδή σήμερα στις 18:00. Όταν λοιπόν έφθασε η ώρα και ακούω το χτύπημα της πόρτας του δωματίου ανοίγω και την βλέπω μόλις με βλέπει κι εκείνη φωνάζει – δεν το πιστεύω- δεν το πιστεύω, μου χαρίζει ένα χαμόγελο ευτυχίας, πετάει την τσάντα της κάτω κι ορμάει πάνω μου, τι γλωσσόφιλα, τι αγκαλιές, τι να περιγράψω, δεν κατάλαβα πως της έβγαλα όλα τα ρούχα και την είχα γυμνή στο κρεβάτι μου. Είχα στο κρεβάτι μου ένα πιπίνι με λεπτό σώμα, ωραίο προσωπάκι και πολύ πολύ πολύ δοτικό. Να την φυλάω παντού, να την γλύφω παντού και να βλέπω στο πρόσωπό της την ευχαρίστηση, να θέλει κι εκείνη να μ’ ευχαριστήσει και να με φυλά παντού, να με γλύφει παντού, στο στήθος, στα πλευρά, στα πόδια παντού να μ’ έχει κάνει τούρμπο το μικρό, το οποίο δεν λέει όχι σε τίποτα (εκτός από το CIM δυστυχώς). Ένα άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι οι στάσεις που παίρνει, νομίζεις ότι είναι ή αθλήτρια ή χορεύτρια, βοηθάει ότι είναι αρκετά γυμνασμένη, αλλά και ο σωματότυπός της. Δουλεμένες και οι δύο τρυπούλες της, εγώ πάντως, πέρα από τα δάχτυλα που έβαλα, τα οποία τα δέχεται με ευχαρίστηση, δεν δοκίμασα την πίσω πόρτα. Δοκίμασα όμως κάτι που ήθελα καιρό να κάνω και το’ κανα με την Στέλλα και μάλιστα το’ κανε απίθανα. Για κάνα τέταρτο έκανα λοιπόν Mouth Fucking, μέχρι δακρύων και δεν δυσανασχέτησε καθόλου, το έκανε με μεγάλη διάθεση για να με ικανοποιήσει. Το τέλος ήρθε, επειδή όπως είπα πιο πάνω δεν κάνει CIM, στο προσωπάκι της, ήταν κιόλας αρκετά και την έκανα χάλια κι εκείνη ήταν μες στο χαμόγελο, το γλυκό μου. Εγώ ομολογώ ότι με το συγκεκριμένο κορίτσι δεν είμαι αντικειμενικός, περιγράφω πως πέρασα κι ελπίζω να βοήθησα. Η αλήθεια είναι ότι με την Στέλλα φχαριστιέσαι μαμήσι. Αυτά.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 24, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €