Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 11 10 0.5Η πίσω πόρτα της παρουσιάστριας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Όταν ανοίγει η όρεξη για να γαμήσεις παρουσιάστρια που αλλού θα κοιτάξεις; Αυτό σκέφτηκα και γω και έστειλα μήνυμα στο γραφείο. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για μεταμεσονύκτια ώρα με 2-3 sms. Σκάει μύτη το τούμπανο με μια μικρή καθυστέρυση αλλά ζήτησε τόσες φορές συγγνώμη και ήταν τόσο ευγενική και καύλα που λεω δε γαμιέται.... Δε χάλασε ο κόσμος. Φορούσε μακρύ εφαρμοστό φόρεμα με το μισό βυζί έξω και το στριγκακι να αχνοφαίνεται... Σε συνδυασμό με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα έλιωσα.... Ο πάγος έσπασε γρήγορα με γλωσσόφιλα και χουφτώματα (τι να πρωτοπιάσεις δλδ....) Ήταν πεντακάθαρη και δεν την άφησα να πάει για μπάνιο αλλά την έβαλα στα γόνατα να δροσίσει το τουμπαινιασμένο εργαλείο μου με τη γλωσσίτσα της... Δεν υπολόγισα όμως πόσο μαστόρισσα είναι στην πίπα και τελικά τον εξαφάνισε όλο στο λαρύγγι της και τς γάμησα άγρια το στόμα. Πριν χύσω όμως λέω τέτοια μουνάρα δε θα μου ξεφύγει και την πήρα ιεραποστολικά όπου μου έβγαλε πολύ τρυφερότητα με πολλά χαδάκια και φιλάκια. Μόλις τελείωσα πιάσαμε την κουβέντα για τα βυζιά της και προσφέρθηκε η κοπέλα να μου δείξει τη ωραία ταιριάζει ο πούτσος μου εκει μέσα.... Μου το έπαιξε με της βυζάρες γλύφοντας πουτσοκέφαλο αλλά αυτή τη φορά ήμουν τέρμα καυλωμένος. Την πήρα στα 4 για ζέσταμα και με λίγη βοήθεια της πήρα την κωλάρα στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη και μπρούμυτα όπου άντεξε γερό σφυροκόπημα με το μουνί της να γίνεται μούσκεμα όσο έπαιζα με την κλειτορίδα της. Αυτό τον κώλο θέλω σίγουρα να τον ξαναπάρω....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 02, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
220
Service Style