Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 24 10 0.5
Call Girls 07 January, 2021 9342
Φιλότιμη και περιποιητική
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση πρόσωπο

4.0
Εμφάνιση σώμα

6.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Πρώτη απόπειρα κριτικής, αν και σχετικά παλιός στο άθλημα.
Επειτα από αρκετά εγκωμιαστικά σχόλια που διάβασα για την Αναστασία, αποφάσισα να την βρω και να κανονίσω ένα ραντεβού. Μεσημέρι Πέμπτης. Η συνεννόηση αρκετά εύκολη. Ραντεβού στη Θησέως και εν συνεχεία σε ξενοδοχείο στο τέρμα της Θησέως. Η πρώτη εντύπωση που μου έδωσε βάσει της εξωτερικής εμφάνισης ήταν μέτρια. Πρόσωπο σπασμένο λόγω ηλικίας αλλά σώμα σφικτό που θα ζήλευαν πολλές. Αδυναμία το μικρό και χαλαρό στήθος.
Στα δια ταύτα. Πολύ καλή παρουσία. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο έπεσε πάνω μου και με φιλιά και χάδια με έφερε σε θέση μάχης. Αμέσως τον πήρε στο στόμα της. Βαθύ και υγρό τσιμπούκι χωρίς χέρια και πρώτο τελείωμα στο στόμα της. Χωρίς καθυστερήσεις μπήκαμε στο δευτερο γύρο. Εκεί έδειξε τα πολλά προσόντα της. περιποιητική, φιλότιμη και με αντοχή στο σφυροκόπημα, αρκετές εναλλαγές στάσεων και τελείωμα έπειτα από αρκετή ώρα και πάλι στο στόμα της!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 10, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
70
Εξτρά €
0
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Τα καταπίνει
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 December, 2011
Μπορεις να μου στειλεις τηλ.επικοινωνιας με μνμ?? Εχω διαβασει αρκετο καιρο τωρα για την anastasia και θα ηθελα να την "τιμησω"!!!!!
M
miky28
09 January, 2012
καλημέρα φιλε μου συγγνώμη για την ενόχληση θα σου ήταν ευκολο να μου δώσεις και σε εμένα το τηλ της αναστασίας ??
ευχαριστώ
G
gxamos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση