Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 24 10 0.5Ο ΘΡΥΛΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
4.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Ο θρύλος των milf ξαναγύρισε. Μετά μια μακράς διάρκειας διαμονή στην παγωμένη Ρωσσία η Αναστασία ήρθε πίσω επειδή της έλειψε το κοκό. Εύκολη επικοινωνία , συνάντηση Θησέως και μετά σε ξενοδοχείο γνωστό της. Πρώτη εντύπωση η γνωστή πού έχει ξαναγραφτεί. Πρόσωπο με τα ίχνη του χρόνου αλλα σώμα - η άτιμη- σφιχτό αδύνατο και σέξυ. Οντως το στήθος είναι 2αρι λίγο πεσμένο αλλά καλύτερο από το να έβαζε 3-4 λικά σιλικόνης. Πολύ καθαρή και τίμια. Σε όλο τον χρόνο κοίταζε να με ευχαριστήσει και εγώ μάλλον της έπιανα την κουβέντα παρά εκείνη. ( Να ποάρουμε λίγο ανάσα ρε παιδί μου). Είναι πράγματι οργασμική, φωνάζει και χτυπιέται συνέχεια και μουσκεύει την ... φανέλα. Πιθανόν η αποχή στην Ρωσσία να μού έκανε καλό. 2ος γύρος δεν έγινε λόγω ηλικίας και χρόνου. Αλλά η κυρία επέμενε και παρ΄ολίγο να με καταφέρει. Φεύγοντας της είπα ότι μού χρωστάει 1 γύρο κια με ευχαρίστησε με αγκαλιά και φιλάκια. Η Αναστασία είναι εγγύηση για κάποιον πού θέλει μια γυναίκα και όχι ένα πιπίνι. Δεν είναι εύκολη στις γνωριμίες, αλλά άμα σε μάθει δημιουργεί μια οικειότητα πού σε ζεσταίνει και θέλεις πάλι σοκολατάκι. Τότε λέει έρχεται και στον χώρο σου. Ο καιρός θα δείξει . Μην ξεχνάμε ότι είναι η μόνη πού ζητάει για μια ώρα+ μόνο 50 ευρώ όταν κάτι άλλες δήθεν μοντέλες κρυόκολες ζητάνε 250 και το ταξί και κολατσιό και δεν ξέρω τι άλλες μαλακίες. Ρε πού πάμε, ρε πού πάμε !!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 01, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
50
Εξτρά €
23
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Δεν υπήρχαν
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
M
Manolakis
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 January, 2012
αγαπούλα....πούλα
N
nitro
05 January, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Το παίζεις Ψωμιάδης με τις πουτάνες φίλε ?
M
Manolakis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: