Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 24 10 0.5ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΥΣΩΝΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Δεν ξερω τι μ'επιασε σημερα,μια απο τις πιο καυτες μερες του χρονου...εγω οπωςδηποτε ηθελα να παω μαζι της μετα τα τοσα καλα σχολια που εχω δει...Στο προκειμενο...συνενοηση ευκολη ραντεβου σε ξενοδοχειο επιλογης της στη καλλιθεα.Ειχε παει πριν απο μενα και ειχε μπει στο δωματιο οποτε ολα κομπλε.Στα του εργου πολυ καλη συμμετοχη,την περιποιηθηκα βεβαια και γω δεοντως πραγμα που εδειχνε να το γουσταρει πολυ.Δεν ξερω αν προσποιουνταν αλλα εβγαζε κατι κραυγες στα ρωσικα που εμενα με καλυλωναν πολυ...Στη συνεχεια πιπα πολυ καλη και καταθεση στο στομα.Λιγο social time με μια υπονοια βιαζομαι αντε παμε στο δευτερο,πραγμα που με ξενερωσε,συνεχεια ομως στο δευτερο γυρο που καθυστερουσα αλλα μετα απο μια εναλλαγη στασεων κατεθεσα...Στα 45-50 λεπτα ξεκινησε να ντυνεται πραγμα που επισης με ξενερωσε.Ναι madam i know εχεις πολυ κοσμο αλλα ενταξει.Τελος αν και πρωτη φορα δεν ζητησε τα λεφτα απο την αρχη.Ειναι καλο vfm και ισως να την ξανα βλεπα...Οσον αφορα το χωρο θα γραψω ξεχωριστη κριτικη.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 16, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
50
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
G
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 July, 2012
Αν δεν με απατά η μνήμη μου η Αναστασία φεύγει όπου ναναι για διακοπές.
S
safari
23 July, 2012
χμμμμ, μετά τους διθυράμβους η θεία έπαψε να είναι πολύ γλυκιά και υπομονετική,έτσι είναι το πολύ λιβάνισμα δεν κάνει πάντα καλό.
I
intherye
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: