Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 24 10 0.5
Call Girls 07 January, 2021 9338
το αστερι επανηλθε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
επιστροφη για την ρωσιδα αναστασια και υστερα απο το μαλλωμα του μαντουλι γιατι δεν εγραψα κριτικη σας την υποβαλλω τωρα

η αναστασια ειναι μιλφοειδες ξανθια ισιο μαλλι πιο μακρυ απο τους ωμους.απο εμφανιση αν και ο καθενας εχει διαφορετικα γουστα,ωστοσο πιστευω οτι ειναι συμπαθητικη και δεν σου προκαλει ανακατοσουρες οταν την βλεπεις.απο σωμα για την ηλικια της ειναι παρα πολυ καλο λεπτη βυζακι οχι μεγαλο με καλη ρογα αν την περιποιηθεις και γενικα ωραια στησιματα.

ειχα καιρο να την δω λογω απουσιας της στην ρωσια για κανενα 10 μηνο και κατα τυχη στελνω μηνυμα και απαντησε.ημουν ο δευτερος πελατης της.
η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο της καλλιθεας καναμε μπανακι μαζι και αλληλοχαμουρεματα μεσα στο ντουζ για να καταλληξουμε στο κρεβατι.πιπα ξεσκουφωτη πολυ καλη με deep και φλυψιμο απο μερους μου μεχρι τελικης της πτωσεως.δεν σταματησε ομως γιατι εχει αντοχες και αμεσως ξεκινησαμε σε ιεραποστολικο,απο πανω αυτη πισοκολλητο ξανα ιεραποστολικο μεχρι να τελειωσω πανω της εγω.

γενικα δεν λεει οχι και προσπαθει να ικανοποιησει το πελατη.καμια βιασυνη απο μερους της
εχω βρεθει μαζι της πολλες φορες και αυτο ισως μου δινει ενα πλεονεκτημα στο να κανει πραγματα που μου αρεσουν και χωρις βιασυνες και ποτε μα ποτε δεν καταλαβα να υπαρχουν περιεργες μυρωδιες.

σας ευχομαι καλο βολι η κυρια κανει αυτο που πρεπει για το 50ρικο στο οποιο προσφερει της υπηρεσιες της και μαλιστα τις προσφερει πολυ καλα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 22, 2014
Πόλη
καλλιθεα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
50
Service Style