Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 4 10 0.5
Studio Girls 31 December, 2020 2109
Με διαφορά στήθους !
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Σημερινή επίσκεψη Πειραιώς 198 με σκοπό να συναντήσω την Αντρέα. Η τσατσά ευγενική, μου είπε τα διαθέσιμα πρόγραμμα της κοπέλας και μου σύστησε Ισπανικό στα 70 ευρώ το οποίο και λόγω προσόντων προφέρει η Αντρέα. Περιορίστηκα στο απλό όπως συνηθίζω άλλωστε στις πρώτες μου συναντήσεις με κάποια κοπέλα. Στο σαλόνι η Αντρέα κορμάρα μεν αλλά μου φάνηκε αρκετά αδιάφορη, εκεί φοβήθηκα λίγο για να είμαι ειλικρινής...

Ο χώρος αρκετά καλός και καθαρός, με ντουσιέρα, νυπτήρα, σφραγισμένη πετσέτα. Έκανα το ντουσάκι μου και περίμενα.
Εμφανίστηκε με λευκά εσώρουχα και ήταν αρκετά εντυπωσιακή ειδικά και με το μαύρισμα που έχει κάνει. Ισπανορουμάνα από Βουκουρέστι η Αντρέα έχει αρκετό καιρό στην Ελλάδα οπότε και τα Ελληνικά της είναι πολύ καλά. Είναι ψηλή με XL στήθος και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο. Φυσικά το στήθος της είναι και το μεγάλο της όπλο. Το καλό ότι μου έδωσε τελείως διαφορετική εντύπωση απ' ότι στο σαλόνι μια και μπήκε χαμογελαστή και ομιλιτική στο δωμάτιο.

Με τις Ρουμάνες πάντα η συζήτηση περιστρέφεται περί Ρουμανίας και έτσι ωραία και καλά εν μέσω συζήτησης πέταξε έξω αυτό το στήθος της και μου το έφερε στο πρόσωπό μου. Ευγενέστατος όπως πάντα δεν μπορούσα να της πώ όχι, οπότε και για λίγη ώρα ασχολήθηκα με την εξερεύνηση της συγκεκριμένης περιοχής.... Στη συνέχεια η δράση μεταφέρθηκε ποιο κάτω με πρωτοβουλία της, με μίνι ισπανικό, οπότε και δεν άργησε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μου φόρεσε σκουφάκι και ξεκίνησε το στοματικό. Πολύ καλό και βαθύ, μία γρήγορο, μία ποιό αργό και αισθησιακό.

Τη σταμάτησα και ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό ενώ στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα όπου και ήρθε και το τέλος. Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να την έχω από πάνω για να θαυμάσω λίγο περισσότερο αυτό το στήθος, λάθος υπολογισμός μου.... Πήγαμε και οι δύο κάτω από το air-condition, μιλήσαμε λίγο ντύθηκε και αποχώρησε. Αρκετά καλή συνάντηση σίγουρα πάνω από το μέσο όρο.

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Πειραιώς 198
Ημερομηνία
July 17, 2011
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Δεν φιλάει
Πίπα