Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 33 10 0.5
Call Girls 17 September, 2013 5268
Angela - Μια άλλη άποψη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση πρόσωπο

5.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

6.0
Συμπεριφορά/Social time

6.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι πολλές κριτικές πάσχουν από έλλειψη λεπτομέρειας και επαρκούς αιτιολόγησης των επί μέρους κριτηρίων, που κατά τη γνώμη μου καλώς υπάρχουν και είναι διαφοροποιημένα (όπως π.χ. εμφάνιση, συμμετοχή κλπ.). Η υποκειμενικότητα είναι δικαιολογημένη σίγουρα. Ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια ομορφιάς και διαφορετικές προσδοκίες από μια πληρωμένη συνάντηση. Αυτό που δεν είναι δικαιλογημένο είναι π.χ. ένα 10άρι σε εμφάνιση απλά και μόνο επειδή ο πελάτης έφυγε με την αίσθηση της ικανοποιήσης από τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σε αυτή την κριτική μου λοιπόν θα προσπαθήσω να καταθέσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ την υποκειμενική μου εμπειρία (ξέρω ακούγεται αντιφατικό) και να αιτιολογήσω τη βαθμολογία μου ακόμη και αν πολλοί διαφωνήσουν μαζί μου. Ίσως κάποιοι που σκέφτονται όπως εγώ να βρουν την κριτική χρήσιμη.

Έχουμε και λέμε: η ημερομνηνία της συνάντησης είναι ενδεικτική. Η διάρκεια επίσης ενδεικτική. Την κοπέλα την έχω συναντήσει πριν και μετά την τελευταία επέμβασή της σε δύο διαφορετικά ωριαία ραντεβού. Εμφάνιση: στο πρόσωπο χωρίς να είναι άσχημη, τα χρόνια της (εγώ την κάνω 35+) διαγράφονται καθαρά. Τα ανοιχτόχρωμα μάτια της έχουν ένα ενδιαφέρον, αλλά κατά τα άλλα δεν μπορώ να της βάλω πάνω από 5.5, αφού χάνει από φρεσκάδα (σπασμένο πρόσωπο) και γενικώς προσωπικά προτιμώ το γλυκό πρόσωπο σε μια γυναίκα. Στο σώμα τα πράγματα είναι καλύτερα. Είναι καλοδιατηρημένη, παρόλα αυτά έχει μια ελαφριά κύρτωση (είναι λίγο σκυφτή). Το στήθος φτιαγμένο καλό. Το πίσω σύστημα να πω την αλήθεια, πέρα από τη μαύρη ουλή που διαφαίνεται πάνω από το πρωκτικό άνοιγμα (ίσως φύγει στο μέλλον αλλά προς το παρρόν είναι αντιαισθητικό), δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά (ακόμη μου φαίνεται flat). Στην κουβέντα είναι άνετη, φιλική από απόσταση θα έλεγα (κάποιοι την περιγράφουν ως ψυχρή), αλλά δεν έχω κάτι να της προσάψω σε αυτόν τον τομέα. Ίσα ίσα έχει πράγματα να πει και δεν είναι βαρετή στο "αναγκαστικό" διάλειμμα. Σίγουρα όμως υπάρχει η αίσθηση ότι λέμε κάτι τώρα για να περάσει η ώρα να ξαναπηδηχτούμε (γι'αυτό και οι όποιοι πόντοι χάνονται κι εκεί).

Πρόβλημα συμπεριφοράς υπήρξε στο πρώτο ραντεβού καθώς μετά τον πρώτο γύρο απάνταγε σε τηλέφωνα και κανόνιζε τα επόμενα ραντεβού (ξενέρωμα). Στην πρώτη συνάντηση επίσης σήκωσε τηλέφωνο ενώ μου έκανε πίπα (με το ένα χέρι στο τηλέφωνο και με το άλλο χέρι στο πουλί), όπου και κατάφερε να με ξενερώσει τελείως. Εν συνεχεία αφού είδε ότι "δεν μπορω" για δεύτερη κατάθεση έφυγε στη μία ώρα, ενώ είχαμε κανονίσει για 2 ώρες στο τηλέφωνο. Η τιμολογιακή της πολιτική είναι 80 τη μία ώρα και 100 τις δύο ώρες, αλλά προφανώς δεν την συμφέρει το 2ωρο και υποθέτω δεν το επιδιώκει (εκτός και αν σε κάποιους "καλούς" πελάτες το κάνει). Στη δεύτερη συνάντηση ξέχασε το τηλέφωνό της στο αμάξι (για καλή μου τύχη), οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα. Όπως και στην πρώτη συνάντηση, λόγω της καθυστερούμενης δεύτερης κατάθεσης που εν τέλει δεν ήρθε, αρκέστηκε να πει "δεν μπορείς; ε είναι και περασμένη ώρα". Όταν δε συνειδητοποιήσε ότι ξέχασε το κινητό στο αμάξι έφυγε σφαίρα. Ντύθηκε όπως όπως χωρίς μπάνιο και αντίο (εδώ χάνει και κάποια ποντάκια από το θέμα καθαριότητα, μου έκανε κάπως το σκηνικό).

Συμμετοχή: προσωπικά η συμμετοχή της δε με ενθουσιάζει σε καμιά περίπτωση. Είναι διεκπαιρεωτική η όλη διαδικασία ("έλα να σε βοηθήσω να τελειώσεις και να πάμε στις δουλειές μας" ένα πράγμα). Πίπα συμπαθητική αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, στα 4 κάθεται με κλειστά πόδια στα γόνατα και εμποδίζει πλήρη διείσδυση (το δις εξαμαρτείν το επιβεβαίωσε). Λίγο ρηχό cowgirl/ιεραποστολικό. Σε μένα προσπάθησε να με τελειώσει με πίπα σε όλους τους γύρους (που για μένα είναι το κλασσικό σφάλμα αρκετών κοριτσιών - αμά είναι να σε τελειώνει με πίπα και παίξιμο, τον παίζω και μόνος μου και κάνω και οικονομία). Δεν μπορώ να τη χαρακτηρίσω PSE, πιο πολύ για αμέτοχο, χωρίς αυναίσθημα GFE την κάνω. Πρωκτικό δεν πήρα καμιά από τις 2 φορές και δεν μπορώ να πω ότι το όλο το σκηνικό και η ενέργεια που εκπέμπει σε μένα μου βγάζει το συναίσθημα να τη σκίσω. Θα μου πείτε αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, αλλά νομίζω πρέπει να το καταθέσω.

Συνολικά ως προς το vfm, δίνει ένα προϊόν το οποίο είναι μεν φτηνό (μικρότερος ο παρονομαστής) αλλά η μειωμένη συμμετοχή/υπηρεσίες ρίχνει αρκετά και την ποιότητα (αριθμητής). Για μένα δεν είναι λοιπόν το απόλυτο vfm. Παραμένει μια φτηνή επιλογή για τις δύσκολες ώρες, με όλα τα αρνητικά όμως που προείπα, τα οποία με κάνουν να μην την έχω στις τοπ επιλογές μου. Αυτά και συγνώμη για το μέγεθος της κριτικής.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 11, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Με σκούφο
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Οχι
Πλαστικές επεμβάσεις
Στο στήθος
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 August, 2015
Φίλε εγώ τουλάχιστον ενημερώθηκα πλήρως με την κριτική σου για την εν λόγω κοπέλα. Ελπίζω να διαβάζω κριτικές σου πολύ πιο συχνά. Να' σαι πάντα καλά και να περνάς επίσης καλά.
L
liaris
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση