Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 3 10 0.5
ANGELICA Athens VIP Girls
Call Girls 19 October, 2022 960
σιρόπιασα την τουλούμπα μου
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
5.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Με το γραφείο τα βρήκαμε μια χαρά και έστειλε το κορίτσι στην ώρα του στην πόρτα του σπιτιού μου.
Η νεαρά μας είναι πολύ όμορφη, ότι βλέπετε στην φωτό θα δείτε, χαμόγελο, πρόσωπο , αυτό το μαλλί το αφάνα , κομψά ντυμένη ήταν.
Χαιρετούρες και περάστε στο σπιτικό μας. Αγγλικά γιοκ το κορίτσι. Της πρόσφερα κρασί και πέρασε γιο φρεσκάρισμα. Επέστρεψε με τα μαύρα εσώρουχα της , κορμάκι με όμορφες μπογιές να διακοσμούν το φυσικό και συνάμα καλλίγραμμο κορμάκι της. Στηθάκια μικρά Α+
'Έπεσε στην αγκαλιά μου η πιτσιρίκα και αρχίσαμε τα φιλιά, διστακτική χρήση γλώσσας αλλά το ξεπεράσαμε πολύ σύντομα. Η γλώσσα πέρασε από τον λαιμό μου, δάγκωνε και έγλυφε τους λοβούς μου , ανατριχίλα ! Τα χέρια μου είχαν απλωθεί και χάιδευαν τον όμορφο μελαψό κωλαράκο της. Με έγδυσε και πέρασε την γλώσσα της από τις ρόγες μου και κατευθύνθηκε προς το πέος μου το οποίο το έγλυψε και το πιπίλισε για κάμποση ώρα με καλή τεχνική αλλά και με προσπάθειες για ντιπ, πνίγηκε το μωρά μου! Έσταζε μέλι το στοματάκι της γλυκιάς νεαρά μας και μου σιρόπιασε την τουλούμπα μου!!!!!
Αλλάξαμε σε 69 και γεύτηκα το μουνάκι της με την μεγάλη κλειτορίδα , έσταζε και δω σιρόπια , δακτυκάλια μόνο μπρος δέχεται.
Προφυλακτικούλι με γέμιση μπανάνας βάλαμε και με καβάλησε , δεν ζορίστηκε να τον πάρει μέσα της, από στάσεις είχαμε και άλλες , στα 4 , πλάγια και τελευταία ιεραποστολικά με πολλές αγκαλιές, χάδια και φιλιά. όπου την ζόρισα δεν αρνήθηκε αλλά μου φάνηκε ότι ήθελε αγκαλίτσες και φιλιά. Τελείωσα στην επίπεδη κοιλίτσα της.
Περάσαμε για φρεσκάρισμα εναλλάξ ,ήμασταν στο +45' , ρε πως περνάει η ώρα με αγάπες, λουλούδια , αγκαλίτσες και ελεφαντάκια .
Χρήματα πήρε στο τέλος και εις στο επανιδείν!!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
October 19, 2022
Πόλη
αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού