Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 10 10 0.5
Call Girls 17 January, 2016 1413
Ανια GFE ελεύθερο πνεύμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Πρώτη μου κριτική και γενικότερα 1η εμπειρία με call girl μετά από αρκετά χρόνια.
Η συννενοηση ήταν πολύ εύκολη, ενα pm στην Adelina μου εστειλε το τηλ σχεδόν αμέσως και η όλη επικοινωνία έγινε με 2-3 sms στα Αγγλικά.
Θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες κριτικές η Ανια μου εβγαλε και έμενα το GFE χαρακτήρα της. Το χαμόγελο της , τα αληθοφανη βογγητά της και πάνω από όλα αυτο το δαγκωμα στο κάτω χειλακι της και τα κόκκινα μαγουλάκια σε κάνουν να νιωθεις οτι δεν είσαι με επαγγελματία.
Για την εμφάνιση τα εξήγησε αναλυτικά και συμφωνώ πλήρως με τον συναγωνιστη john100.

Ξεκινησαμε με στοματικό, παιχνιδιαρικο και χαλαρό στην αρχή επίμονο με προσπαθειες deep throat στο τέλος. Στο κυρίως πιάτο ανελαβε και πρωτοβουλίες και τα χαστουκάκια στο κωλαρακι της τα δέχτηκε αδιαμαρτυρητα, μάλιστα μόνη της εδεσε τα χερια της στην πλάτη ζητώντας ποιο βιαιο sex.
Το τέλος ήρθε στο στοματακι της οπου με στραγγιξε . Ο 2ος γύρος ήρθε μετα από ενα χαλαρό μασαζάκι στο ίδιο περίπου τεμπο.
To social είναι μόνο στα Αγγλικά (μέτρια) αντάλλασοντας εμπειρίες από τα ταξίδια που αρέσουν και στους 2, εκεί ανέφερε πολλές το free spirit που την χαρακτηρίζει.
Από ότι μου ανέφερε θα είναι μέχρι τέλος Φλέβαρη στην Ελλάδα μαζί με την Αντελίνα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 25, 2016
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €