Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 2 10 0.5
Call Girls 11 July, 2014 758
From Russia with love
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει τον τελευταίο μήνα και έχω ήδη ενδώσει 3 φορές στον πειρασμό του αγοραίου έρωτα...Όπως καταλαβαίνετε ο πρώτος πειρασμός άκουγε στο όνομα Ανίτα!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Συνεννόηση με το γραφείο πολύ εύκολη, ημερομηνία ενδεικτική, με την ευγενική κυρία να μου απαντάει σε ότι ερώτηση της έκανα. Έτσι λοιπόν κλείνω ραντεβού με την εν λόγω κοπέλα σε καυλοδοχείο του κέντρου. Πιάνω δωμάτιο και με το που στέλνω τον αριθμό μετά από 2 λεπτάκια χτυπάει η πόρτα.
Πρώτη εντύπωση εκπληκτική!!Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και με πιο γλυκό πρόσωπο απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες! Ήταν ντυμένη με ένα φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα τα ανοιχτόχρωμα μάτια της...Τώρα όσον αφορά στο σώμα της, το ύψος της ήταν περίπου στο 1.73, στηθός άψογο στητό 2αρι, αρκετά καλό κωλαράκι (το οποίο δεν το δίνει) και με ένα τατουάζ στην πλάτη μια γαλλική έκφραση η οποία αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει.
Στα του αγώνα τώρα κάνει αρκετά καλή πίπα για τη λίγη εμπειρία που έχει, με το αρνητικό μόνο ότι τουλάχιστον εμένα δεν με κοίταζε στα μάτια. Πολλά γλωσσόφιλα λες και είσαι με την κοπελιά σου γενικά μια GFE κατάσταση, ενώ δεν διστάζει να πάρει και πρωτοβουλίες. Να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι μου ζήτησε να κάνουμε μαζί μπάνιο μόλις ήρθε και φυσικά δεν αρνήθηκα. Επίσης κάνει πολύ καλό μασάζ.
Κάτι που μπορεί να ξενερώσει κάποιους είναι ότι μιλάει ελάχιστα Αγγλικά, κάτι όμως που εμένα με έκανε να γελάσω πολύ μιας και προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε στη νοηματική (κατά τη διάρκεια του social time) και κάτι καταφέραμε.
Η κοπέλα σα χαρακτήρας σου βγάζει κάτι το αληθινό κάτι που για μένα της δίνει ένα έξτρα συν.
Τώρα αν θα ξανάβλεπα την κοπέλα δεν ξέρω και αυτό έχει να κάνει με το αρκετά υψηλό αντίτιμο για την εποχή, χωρίς να σημαίνει ότι η κοπέλα δεν τα άξιζε τα λεφτά της.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 21, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
250
Εξτρά €