Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 24 10 0.5Καλή επιλογή!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
9.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Έχω συναντήσει την Αννα 2 φορές, παλαιότερα μέσα στο 2015
Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα , για τα δικά μου γούστα, για αυτό είναι και είναι η μοναδική (στον χώρο) που έχει την τιμή να την έχω πάρει 2 φορές!!!
Έχει ωραίο αδύνατο σώμα , με μικρο στήθος , κάτι το οποίο έμενα δεν με χαλάει, όμορφο πρόσωπο και είναι πάντα χαμογελαστή. Αξιοσημείωτο το στενό μουνάκι της. Πίπα και στησίματα αρκετά ικανοποιητικά. Δεν πήρε πρωτοβουλίες αλλά ακολούθησε τους ρυθμούς μου και τις στάσεις που θα της υπέδειξα περισσότερο σε gfe style.
Στα αρνητικά , έχει ένα θέμα με το να είναι στην ώρα της, και στα 2 ραντεβού ήρθε αργοπορημένη αλλά τουλάχιστον είχε ειδοποιήσει.
Συμπερασματικά την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση αλλά περισσότερο ( χωρίς να είμαι απόλυτος για αυτό) για όσους προτιμάνε πιο χαλαρές καταστάσεις με μια πολύ όμορφη και γλυκιά παρουσία.
Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα , για τα δικά μου γούστα, για αυτό είναι και είναι η μοναδική (στον χώρο) που έχει την τιμή να την έχω πάρει 2 φορές!!!
Έχει ωραίο αδύνατο σώμα , με μικρο στήθος , κάτι το οποίο έμενα δεν με χαλάει, όμορφο πρόσωπο και είναι πάντα χαμογελαστή. Αξιοσημείωτο το στενό μουνάκι της. Πίπα και στησίματα αρκετά ικανοποιητικά. Δεν πήρε πρωτοβουλίες αλλά ακολούθησε τους ρυθμούς μου και τις στάσεις που θα της υπέδειξα περισσότερο σε gfe style.
Στα αρνητικά , έχει ένα θέμα με το να είναι στην ώρα της, και στα 2 ραντεβού ήρθε αργοπορημένη αλλά τουλάχιστον είχε ειδοποιήσει.
Συμπερασματικά την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση αλλά περισσότερο ( χωρίς να είμαι απόλυτος για αυτό) για όσους προτιμάνε πιο χαλαρές καταστάσεις με μια πολύ όμορφη και γλυκιά παρουσία.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 06, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
C
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 February, 2016
ΆΡΧΟΝΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΓΆΜΗΣΕς Η ΔΥΟ.ΚΩΛΟ ΔΙΝΕΙ;
G
giannis_1978
25 February, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Έχει 2η φορά στην τιμή της 1 ώρας , αν αυτο εννοείς. Κωλο αν και δεν ζήτησα δεν νομίζω να δίνει.
C
cooper
07 March, 2016
Τηλεφωνάκι που βρίσκουμε ;;; Βοηθήστε να γαμήσουμε και εμείς χαχαχαχα
H
hut79
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα: