Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 24 10 0.5
Call Girls 15 February, 2016 17240
Τό παι & τό κανε.... Το ξεκώλιασα της πουτΑΝΝΑΣ.
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Συνάντηση την προηγούμενη βδομάδα στη Γλυφάδα.
Παραδόξως, εύκολη συννενόηση με την ίδια και άμεση άφιξη στο ξενοδοχείο. Η γλυκιά Αννούλα ενέταξε στις υπηρεσίες και την πίσω τρυπούλα, που ακόμα είναι σφιχτή κι αξιογαμεύσιμη. Μαζί ντουζάκι και φιλιά.. πολλά καυτά μελωμένα!! Γλείψιμο εκατέρωθεν.... απαλό, βαθύ, αισθησιακό. Φάνηκε να χύνει στο γλειφομούνιασμα, μ' αναστεναγμούς κι αληθοφανή βογγητά, υπό τους ήχους του νερού πού πεφτε στα κορμιά μας. Δάχτυλα μπρος-πίσω κι ετοιμασία για το ξεκώλιασμα.... Σκουπιστήκαμε και πέρασμα καπότας -αφού πρώτα τον εξαφανισε για λίγο, στο στόμα της- στο πούτσο. Την κάρφωσα δυνατά στο κωλί κι έβγαζε καυλωτικά επιφωνήματα... Υπέροχη αίσθηση!! Ζεστή, σφιχτή, καυτή... Είναι ωραία να ξεκωλιάζεις την Αννούλα, τραβώντας της τα μαλλιά και με το άλλο χέρι να της κοκκινίζεις με χαστούκια τα οπίσθια. Έσκυψα πάνω της και γλωσσοφιλιόμασταν σαν ...πιτσουνάκια!!! Όταν ένιωσα πως θα χύσω, έβγαλα τη καπότα και άδειασα στο στόμα της. Τα ρούφηξε όλα και συνέχισε να με γλειφορουφά....
Ολιγόλεπτο ημίχρονο, ντουζάκι και τσιμπούκι. Κατάφερε και ξανακάβλωσα μετα το ανελέητο ξεκώλιασμα!!! Χαμογελαστή έκανε και ποδομαλακία με τα τρυφερά πατουσάκια και ξανα τσιμπούκι... Ανέβηκε πάνω μου, τον έχωσε στη μούνα της και χτυπιόταν. Γύρισε ανάποδα για νάχω θέα, την ανοιχτή πίσω τρύπα της. Τώρα έδειχνε να ευχαριστιέται. Πέρασε η ώρα και δεν τέλειωνα. Της είπα να με ξανατσιμπουκώσει, και αρκετά δύσκολα απέθεσα 3-4 σταγόνες στο καυτό της στόμα.

Συμπέρασμα: Aξιογαμεύσιμο πουτανί και για τους λάτρεις anal. Προσωπικά, πήρα ότι έχει να δώσει η κοπέλα και πολύ χλωμό το βλέπω, να την ξανασυναντήσω

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 19, 2016
Πόλη
Γλυφάδα
Χώρα
Οι ακρογιαλιές του Ομήρου
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα καταπίνει
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Μέτρια
Θα την ξανάβλεπες?
Δύσκολα..
Y
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 July, 2016
αφου τη βρηκες στενη οπως λες τοτε μια χαρα εισαι...γτ εγω προ μηνων ειδα τ αντιθετο...οχι οτι για 2 ωρες τη ξεσκιζα σχεδον κ αποκλειστικα μονο απ το κωλο κ φωναζε σκισε μου τη κωλαρα....οχι οτι της ειχα βαλει 2 δαχτυλα στη κωλοτρυπιδα...αλλα το οτι ζηταγε κι αλλα..επισης της αρεσει πολυ παρτουζα με διπλη διεισδυση(και μουνι κ κωλο D.P.....αυτο δεν το εκανα αλλα μου το ειπε)..πραγματα τα οποια οπως αναφερω στη κριτικη αποκρυπτω λογο συμφωνιας
S
siou111
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση