Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 24 10 0.5
Call Girls 15 February, 2016 17240
Ένα καλό ραντεβού με μία όμορφη κοπέλα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική.

Δε θα γράψω κάτι το διαφορετικό απ’ ότι έχουν γράψει άλλοι φίλοι για την Άννα. Η Άννα είναι ένα όμορφο κορίτσι, σχεδόν πάντα χαμογελαστό και χαρούμενο ακόμη και στις τηλεφωνικές επαφές που είχαμε.

Ήρθε μ’ ένα σέξυ φορεματάκι όπως της ζήτησα και χαμογελαστή. Είναι η 5η αν θυμάμαι καλά επικοινωνία μας και η πιο τυχερή γιατί κατέληξε θετικά, κλείστηκε ραντεβού και μάλιστα 2 με 2,5 ώρες από την ώρα που της τηλεφώνησα.

Η Άννα είναι ένα συνειδητοποιημένο σ’ αυτό που κάνει κορίτσι, θα’ λεγα αρκετά έμπειρο χωρίς όμως να εμφανίζει τυποποιημένες και μηχανικές κινήσεις. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή και σέξυ αμέσως τη θαύμασα. Μου άρεσε τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της. Κι έτσι όπως ήταν σέξυ ντυμένη της …όρμησα, είχε κάνει στο σπίτι της μπάνιο και μοσχομύριζε. Βέβαια μου ζήτησε εάν επιθυμούσα να πάει για ντουζ, όμως εγώ δεν κρατιόμουν άλλωστε δε χρειαζόταν, μοσχομύριζε το κορίτσι.

Γλωσσόφιλα στο φουλ, της αρέσει να ασχολείσαι μαζί της και μάλιστα (καμιά φορά) σου υποδεικνύει τι ακριβώς θέλει και πως το θέλει, με τέτοιο τρόπο που όχι μόνο δε σε χαλάει αλλά αντιθέτως σε φτιάχνει.
Στοματικό απλά καλό, το προσπάθησε και για Deep Throat, δε δυσανασχέτησε όταν της πίεσα και το κεφάλι της, είχαμε και λίγο Mouth Fucking, λίγο όμως. Στο σεξ συμμετέχει αρκετά, δείχνει ότι το ζει μάλιστα με γέμισε νυχιές στο στήθος και στα πλευρά μου, μετά το κατάλαβα και μου δημιούργησε άγχος το τι θα έλεγα στη γυναίκα μου. Το τελείωμα ήρθε πρώτα με CIF κι έπειτα με CIM όπου μου το έκανε λαμπίκο και με τρέλανε. Πολύ καλό τελείωμα.

Το μόνο αν μπορώ να πω ότι με χάλασε, λίγο όμως, ήταν που δεν ήταν άνετη στο χρόνο, διαισθάνθηκα ότι γύρω στα 40 λεπτά σχεδόν συνεχούς σεξ επιθυμούσε να τελειώσω, δεν μου είπε τίποτα εκείνη όμως εγώ το διαισθάνθηκα. Το δικαιολογώ διότι αμέσως μετά από μένα είχε άλλο ραντεβού και κάπως βιαζόταν, δεν κάνω παράπονα απλά το αναφέρω και τη δικαιολογώ διότι της τηλεφώνησα τελευταία ώρα όταν το επόμενο ραντεβού μετά από μένα είχε ήδη προγραμματιστεί. Συμφωνήσαμε όμως ότι στο άλλο ραντεβού μας θα είναι πιο άνετη για να περάσουμε καλύτερα και οι δύο.

Το Lacoba που πήγαμε δεν μου άρεσε καθόλου, νερά πλημμύρισαν στο μπάνιο ενώ ο κλιματισμός που ρυθμίζεται από τη ρεσεψιόν ήταν χάλια. Στην κυριολεξία έλουσα την Άννα με τον ιδρώτα μου και συνεχώς με σκούπιζε. Το κορίτσι όχι μόνο δε δυσανασχέτησε μ’ αυτό, αλλά μου έλεγε ότι το βρίσκει και πολύ σέξυ.

Η Άννα είναι ένα όμορφο κορίτσι συνειδητοποιημένο που προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Έχει όμορφο πρόσωπο αλλά και σώμα ακόμη και το στήθος που το περίμενα τελείως .. πλάκα το χάρηκα αρκετά, δεν ήταν μεγάλο είχε όμως μεγάλη ρόγα που ανταποκρινόταν περίφημα.

Περάσαμε καλά οι δύο μας και με το καλαμπούρι μας, είναι πολύ κοινωνική κοπέλα, πραγματικά είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος, έγραψα μπορεί στο αν θα την ξαναδώ διότι έχει ένα σοβαρότατο για μένα μειονέκτημα, δεν κάνει ραντεβού στο κέντρο Αθήνας, εάν έρθει στο κέντρο θα την ξαναδώ, αν όχι, που είναι και το πιο σίγουρο, δεν θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 12, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €