Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 5 10 0.5
Call Girls
04 January, 2021
1064
Η Ανια εγινε στανταρακι!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Φιλοι γεια σας!!!.Ειχα δει οτι πολυ ζηταγαν πληροφοριες για την συγκεκριμενη κοπελα αλλα κανεις δεν εγραφε κριτικη και ετσι αποφασισα να κανω τον "κασκαντερ"και ευτυχως για μενα ολα πηγαν καλα!!! .Συνεννοηση με την κοπελα που σηκωνει το τηλεφωνο αψογη.Ευγενικη και προσχαρη κοπελα.Η Ανια τωρα...ειναι οπως στις φωτογραφιες της αγγελιας,αδυνατη,σφιχτο κορμι και σιλικονατο βυζι ,επισης εχει ζουμερα χειλη και ειναι χαμογελαστη.Η κοπελα ειναι πεντακαθαρη,μπανιο και κρεμες στο σωμα της...μοσχομυριζε!!!.Στα προκαταρκτικα και στην πεολειχια παιρνει 10 με τονο,στο σεξ παιρνει 10 με δυο τονους.Ξεκινησε με φιλια σ' ολο το σωμα μου αργα αργα και σιγα σιγα ανεβαζε ταχυτητα και ενταση.Μου ζητουσε να της παιζω συνεχεια το μουνακι και τις ρωγες,οι οποιες ανταποκρινονταν σε χρονο dt.Zηταγε σφαλιαρες στο σφιχτο κολαρακι της και τα δαχτυλα μου για να τα πιπιλιζει στο στομα της.Ζηταγε πολλα αλλα εδινε περισσοτερα, επαιρνε πρωτοβουλιες για εναλλαγες στασεων και ζουσε το γαμησι.Οταν ηταν σε σταση cowgirl εδωσε ρεσιταλ,ηταν πολυ δυνατη κατασταση,τοσο δυνατη δεν εχω ξαναζησει με αλλο call girl.Η εμπειρια της κοπελας φανηκε στο κρεβατι ,ειναι μια μικροκαμωμενη σεξοβομβα που εκρυγνεται και αντε τρεχα να σωθεις!!!!.Εγω περασα τελεια με την Ανια και την εβαλα στην λιστα με τα στανταρακια, εαν καποιος γουσταρει να την συναντησει ,του αρεσει οτι βλεπει στις φωτογραφιες, θα του προτεινα να το κανει χωρις ενδοιασμους!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 29, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €