Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 5 10 0.5
Call Girls
04 January, 2021
1064
ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
9.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Λοιπον συναδελφοι,με τα πολλα και επειδη αρχιζε η εξεταστικη,λεω δεν παιρνω το μωρο μιας και δεν εχω παρει μιλφ να ξεκινησουμε δυναμικα?
Συννενοηση με το γραφειο πανευκολη.Παιρνω τηλ κατα τισ 5μιση της λεω στειλε μου την 7.Ηρθε στισ 7:03.
Μπαινωντας βλεπω ενα μιλφακι,που ντυμενη δεν την πολυκοβεις για τετοια λυσσαρα.
Σοσιαλ 5λεπτο για τα ματια του κοσμου χωρις κατι ιδιαιτερο να πει.
Μπαινει για μπανιο και μου ρχεται εξω γυμνη με τις βυζαρες να κοιτανε ουρανο!
Της τα περιποιουμαι λιγακι,και αραζω να με τσιμπουκωσει.Πιπα επαγγελματικη,100% οπως την θελεις.Οσο γριγορα της πεις,οσο βαθια μπορει,με χερι-χωρις χερι,με σαλιο-χωρις σαλιο,ΟΤΙ ΘΕΣ.
Γουσταρει κ λιγο να μου βαλει δαχτυλο,αλλα δεν την αφησα,οσο κ αν ελεγε οτι μπορει να μου αρεσει.
Μαλακια οταν της λεω οτι γουσταρω να την χυσω στο στομα και λεει +10,που πανω στην καυλα της τα αμολυσα στο λαρυγγι.
+20 για τον δευτερο γυρο,μετα απο μπανακι κ τσιγαρακι κ απο τις 2 πλευρες.
Πιπα που μου τον σηκωσει στο πρωτο ρουφηγμα,και στη συνεχεια γαμησακι σε διαφορες στασεις που γουσταρε σφυροκοπημα αγριο.Οταν με καβαλησε σε πραγματικα πονουσα απο την δυναμη που εσκαγε πανω μου.
Δυστυχως με τα πολλα πηρε ο τυπας τηλεφωνο και δεν προλαβα να τελειωσω και δευτερη φορα.
Στα + οι τρελες βυζαρες που τις γαμας ανετα,η καθαριοτητα και το οτι οταν πηγα να της δωσω τα λεφτα στην αρχη μου λεει αστο τωρα,μετα...
Στα - οτι με στυλ λιμενεργατη εφτυσε το "φορτιο" γιατι ειχε "πολυ αλατι" (μαλλον μου ξεφυγε κ εριξα πολυ???).
Αυτα απο μενα.
Αααα και στο πρωκτικο εβαλα ΟΧΙ γιατι ειπε πως "δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απο πισω".
Συννενοηση με το γραφειο πανευκολη.Παιρνω τηλ κατα τισ 5μιση της λεω στειλε μου την 7.Ηρθε στισ 7:03.
Μπαινωντας βλεπω ενα μιλφακι,που ντυμενη δεν την πολυκοβεις για τετοια λυσσαρα.
Σοσιαλ 5λεπτο για τα ματια του κοσμου χωρις κατι ιδιαιτερο να πει.
Μπαινει για μπανιο και μου ρχεται εξω γυμνη με τις βυζαρες να κοιτανε ουρανο!
Της τα περιποιουμαι λιγακι,και αραζω να με τσιμπουκωσει.Πιπα επαγγελματικη,100% οπως την θελεις.Οσο γριγορα της πεις,οσο βαθια μπορει,με χερι-χωρις χερι,με σαλιο-χωρις σαλιο,ΟΤΙ ΘΕΣ.
Γουσταρει κ λιγο να μου βαλει δαχτυλο,αλλα δεν την αφησα,οσο κ αν ελεγε οτι μπορει να μου αρεσει.
Μαλακια οταν της λεω οτι γουσταρω να την χυσω στο στομα και λεει +10,που πανω στην καυλα της τα αμολυσα στο λαρυγγι.
+20 για τον δευτερο γυρο,μετα απο μπανακι κ τσιγαρακι κ απο τις 2 πλευρες.
Πιπα που μου τον σηκωσει στο πρωτο ρουφηγμα,και στη συνεχεια γαμησακι σε διαφορες στασεις που γουσταρε σφυροκοπημα αγριο.Οταν με καβαλησε σε πραγματικα πονουσα απο την δυναμη που εσκαγε πανω μου.
Δυστυχως με τα πολλα πηρε ο τυπας τηλεφωνο και δεν προλαβα να τελειωσω και δευτερη φορα.
Στα + οι τρελες βυζαρες που τις γαμας ανετα,η καθαριοτητα και το οτι οταν πηγα να της δωσω τα λεφτα στην αρχη μου λεει αστο τωρα,μετα...
Στα - οτι με στυλ λιμενεργατη εφτυσε το "φορτιο" γιατι ειχε "πολυ αλατι" (μαλλον μου ξεφυγε κ εριξα πολυ???).
Αυτα απο μενα.
Αααα και στο πρωκτικο εβαλα ΟΧΙ γιατι ειπε πως "δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απο πισω".
Πληροφορίες
Ημερομηνία
June 09, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €