Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 1 10 0.5
Studio Girls 15 June, 2015 4781
Πολύ καλή...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

5.5
Συμπεριφορά κοπέλας

8.5
Συμμετοχή

1.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Από καιρό η γυναίκα μου ήθελε να με δει να γαμάω σε περιβάλλον μπουρδέλλου. 'Εχουμε κάνει πολλές παρτούζες, με ερασιτέχνιδες και επαγγελματίες του είδους, αλλά στο σπίτι. Μετά από επίσκεψη στη Μάρνη 28 (μασάζ) που μου άρεσε (Εύα) θεώρησα ότι θα την δέχονταν να κάνει μάτι. Επισκεφτήκαμε το ίδρυμα, αλλά δεν μας άνοιγαν. Πήγαμε στο Στουρνάρη 29 που μας είπαν ξεκάθαρα ότι δεν δέχονταν γυναίκες στα άδυτα! Τελικά, μετά από πρόταση συναγωνιστή τηλεφώνησα στο studio Μ. Αλεξάνδρου 133 όπου ευγενέστατα μου είπαν ότι η γυναίκα μου είναι ευπρόσδεκτη. Μιά Κυριακή μεσημέρι, λοιπόν, σε βάρδια 'Αννας-Μαρίας πήρα τη γυναίκα και πήγαμε. Το σπίτι δεν λέει πολλά, αλλά οι άνθρωποι πολύ ευγενείς κα υποχρεωτικοί. Μπήκαμε στο δωμάτιο, γδύθηκα και έκανα ένα ντους για φρεσκάρισμα. Σε λίγο ήρθε η κοπέλλα. 'Εχει αρκετά πιασιματάκια, αλλά δεν είναι αντιαισθητικά. Μάλλον τα βρήκα ερωτικά. Όμορφο πρόσωπο και διαθέτει και μέση. Η γυναίκα μου κάθισε στην πολυθρόνα, κατέβασε το βρακάκι της και άρχισε να χαϊδεύει το μουνάκι της, όσο έπαιζα με την 'Αννα-Μαρία. Η Α-Μ τεχνίτρα στο γλείψιμο! Μόνο την τρύπα του πρωκτού δεν μου έγλειψε, αλλά έφτασε πολύ κοντά. Υγρό γλείψιμο άκρως ερωτικό. Η δικιά μου είχε γίνει τούρμπο και συνέχισε να παίζει. Κάνω ένα 69 με την Α-Μ και της γλείφω το υπέροχο μουνάκι. Δεν έχυσε, αλλά εμένα μου άρεσε να την γλείφω. Μου είχε βάλει καπότα και έπαιρνε τσιμπούκι. Της είπα ότι θα το προτιμούσα χωρίς, αλλα μου είπε ότι κάνει οδοντική θεραπεία και δεν πρέπει να πάρει μικρόβιο. Μπορεί να ήταν δικαιολογία (μάλλον), αλλά δεν επέμενα. Σε κάποια στιγμή βλέποντας τη δικιά μου να παιζει το μουνί της, με αφήνει και πάει να της το γλείψει όπου η γυναίκα μου είχε τον πρώτο της οργασμό. Συνεχίσαμε με διάφορες στάσεις και τελικά μου το έδωσε πισωκολλητά στα 4, όπου με καλούσε να την καρφώσω. 'Επαιξα λίγο, αλλά όσο άκουγα τη γυναίκα μου να αναστενάζει και να χύνει και όσο η Α-Μ έσφιγγε παλμικά το μουνί της δεν κρατήθηκα και κατέθεσα με ένταση και ποσότητα ασυνήθιστη για μένα! Της το είπα και μου απάντησε ότι το κατάλαβε ότι ήταν έντονο... Η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε και θέλει να ξαναπάμε...

Πληροφορίες

Studio συνάντησης
Μ. Αλεξάνδρου 133
Ημερομηνία
May 24, 2015
Βάρδια
Απογευματινή
Τιμή €
50
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα