Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 9 10 0.5Ειναι πολυ γυναικα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
6.5
Συμμετοχή
8.5
Συμπεριφορά/Social time
7.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Συναντησα τον Αννα πριν λιγο καιρο. Ειναι μια κυρια περιπου 45 ετων. Εμφανισιακα την πρωτη στιγμη που την ειδα μου μου αρεσε αρκετα. Ηταν πολυ ωραια ντυμενη και sexy. Το προσωπο της ηταν αρκετα καλυτερο απο αυτο που περιμενα απο τις περιγραφες που εχω εχω διαβασει (γουστα ειναι αυτα). Ηταν ευγενικη και μετρημενη. Ουτε εκδηλωτικη ουτε παγος στην συμπεριφορα της. Μιλησαμε 5-10 λεπτα και καναμε και ενα τσιγαρο. Μετα η γνωστη διαδικασια με μπανιο και για τους δυο. Ετσι βρεθηκαμε στο κρεβατι με ασταματητα φιλια λες και ημασταν 17 ετων. Εχει πολυ ωραιο αγγιγμα την πειρα για να σε κανει να γουσταρεις. Εχει ωραιο στηθος και σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της. Ειναι αρκετα σημεια στο σωμα της που εχουν χαλαροτητα αλλα για εμενα ακομα ειναι σε αξιοπρεπες επιπεδο το σωμα της (παντα μιλαω σε σχεση με την ηλικια της). Στο sex εχει μια σχετικη συμμετοχη και δειχνει οτι γουσταρει αυτο που κανει. Δεν ξερω αν γουσταρει η οχι αλλα το κανει πολυ καλα. Πολυ ωραιο sex με φιλια χωρις σταματημο. Στο time out κουβεντα και τσιγαρο. Μετα απο λιγο με αγκαλιαζει και με φιλαει και μου λεει δεν θελω να νομιζεις οτι σου τρωω τον χρονο.Το 2ο ημιχρονο αρχισε αμεσως και ηταν ακομα καλυτερο απο το 1ο με την Αννα να εχει πολυ διαθεση για sex.
Εγω παιδια το το καταευχαριστηθηκα!!!
Η κριτικη μου ειναι απο ενα ραντεβου που εχω κανει με την Αννα.
Ελπιζω μια απο τα ιδια και καλυτερα στο επομενο...
Εγω παιδια το το καταευχαριστηθηκα!!!
Η κριτικη μου ειναι απο ενα ραντεβου που εχω κανει με την Αννα.
Ελπιζω μια απο τα ιδια και καλυτερα στο επομενο...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 11, 2017
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
140
Εξτρά €