Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 6 10 0.5Η επιστροφή της Αννας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
8.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Λίγες μέρες πριν φύγω διακοπές, λαμβάνω ένα μνμ είμαι η Αννα αυτό είναι το καινούργιο νούμερο κλπ.
Αντε λέω έχω κανένα χρόνο να την δω, τα στανταρακια σε άδεια και κανονίζω συνάντηση.
Έχει αλλάξει το μαλλί σε ξανθό. Σώμα αδύνατο όπως πάντα χωρίς στήθος αλλά με ρόγα που ανατποκρίνετε.
Στο σερβις έχει βελτιωθεί μια και έχει γράψει χιλιόμετρα.
Πίπα στον μέσο όρο. Στο σεξ τώρα πραγματικά προσπαθεί να ικανοποιήση. Αλλάξαμε πολλές στάσεις για πολύ ώρα και δεν παραπονέθηκε ποτέ. Ισα ισα έδειχνε να της αρέσει. Ξεκινήσαμε με GFE και στο τέλος ανεβήκαμε σε ρυθμούς PSE, χωρίς άναλ όμως! (Αν και μου φάνηκε δουλεμένο το πίσω σύστημα!)
Γενικά πέρασα καλά, δεν έκλαψα το 80άρι και μπορεί και να την ξαναδώ, αν και οι επιλογές πιά είναι τόσο πολλές!!!!
Νομίζω ότι το στα λεφτά της είναι μία τίμια επιλογή.
Δεν είναι ελλήνίδα αλλά έχει μεγαλώση Ελλάδα.
Αυτά είχα να πώ, να είσατε καλά και να πηδάτε καλύτερα!
Αντε λέω έχω κανένα χρόνο να την δω, τα στανταρακια σε άδεια και κανονίζω συνάντηση.
Έχει αλλάξει το μαλλί σε ξανθό. Σώμα αδύνατο όπως πάντα χωρίς στήθος αλλά με ρόγα που ανατποκρίνετε.
Στο σερβις έχει βελτιωθεί μια και έχει γράψει χιλιόμετρα.
Πίπα στον μέσο όρο. Στο σεξ τώρα πραγματικά προσπαθεί να ικανοποιήση. Αλλάξαμε πολλές στάσεις για πολύ ώρα και δεν παραπονέθηκε ποτέ. Ισα ισα έδειχνε να της αρέσει. Ξεκινήσαμε με GFE και στο τέλος ανεβήκαμε σε ρυθμούς PSE, χωρίς άναλ όμως! (Αν και μου φάνηκε δουλεμένο το πίσω σύστημα!)
Γενικά πέρασα καλά, δεν έκλαψα το 80άρι και μπορεί και να την ξαναδώ, αν και οι επιλογές πιά είναι τόσο πολλές!!!!
Νομίζω ότι το στα λεφτά της είναι μία τίμια επιλογή.
Δεν είναι ελλήνίδα αλλά έχει μεγαλώση Ελλάδα.
Αυτά είχα να πώ, να είσατε καλά και να πηδάτε καλύτερα!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
September 07, 2016
Πόλη
Athens
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Ξεσκούφωτη
- Τα φτύνει
Extra ball
Ναι
R
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 September, 2016
Η Αnnie δεν ειναι αυτη που δεν φιλαγε ? Το εχει συμπεριλάβει πλεων στο service η οχι ?
T
taper
16 September, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Με μένα είχε φιλιά, τώρα τι να πώ μπορεί να είναι με της ώρες της!
R
rtfm
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: