Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 6 10 0.5
annita-0619123123-8331[1].jpg
Call Girls 26 July, 2013 2206
ΜΙΛΦΑΡΑ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

5.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

7.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Με την Ανιτα συναντηθηκα μες την προγουμενη χρονια ενα απογευματακι ,το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με την ίδια ,και ηταν συνεπέστατη στην ωρα τις .
οΤαν μπήκε μέσα η πρώτη εντύπωση ήταν και ναι και οχι με αρκετα πιασίματα αλλά τόσο περιποιημένη με μαλι κομμωτηρίου και ντύσιμο γκραντε που στην τελικη δεν κόλας (οταν τραβηχτηκε η φωτογραφια πρεπει να ηταν ποιο αδύνατη ισως και νεώτερη) .

Μετα τις απαραίτητες συστάσεις που περιλάμβαναν γλωσοφιλα και πιασίματα πηγαμε για μπανακι ένας ένας.
Εχει καλο σοσιαλ αλλά εύκολα ξεφευγη οχι για να σου φάει κακοπρωερετα χρόνο αλλα επειδή ειναι πολυλογού.
Η τυπισα στο κρεβάτι ειναι πολυ καυλιάρα αρχιζει με τριψιματα και γλωσοφιλα και σιγα σιγα κατεβηκε προς τα κατω για σεμιναριακο τσιμπουκομα με βαθύ και με πολύ σάλιο (οπού και τελείωσα στα βυζια της ,δευτερος γυρος μετα απο αρκετη λογοδιαρια με 69 οπου την περιποιήθηκα με το παραπάνω , στο σεξ με πολλές εναλλαγές στάσεων και σε ότι ρυθμούς τις δώσεις η Ανιτα θα ακολουθήσει γενικα την κάνεις ότι θες δεν θα πει οχι σε τίποτα .
Αφου κάναμε το ντουσακι μας και κάτσαμε να χαλαρώσουμε να σου τα χαδια να σου τα φιλάκια στο αυτί και στον λαιμό ντουρασελ εγω , ο τρίτος γύρος ήταν γεγονός με ξεθέωσε η ρουφιάνα
Κατσαμε λιγο παραπανω απο μιαμιση ωριτσα με 3 φορες και για 80 ευρουλακια νομίζω οτι αξίζει

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 14, 2013
Πόλη
ΦΑΛΗΡΟ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
80
Εξτρά €
20 ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 January, 2014
Καλησπερα, Με ενδιαφερει η κυρια, ειναι ευκολο να εχω το τηλεφωνο της, ευχαριστω.
L
lunatic
09 January, 2014
Καλησπέρα. Μπορώ να έχω το τηλ της? Ευχαριστώ!
S
skywalker11
14 May, 2014
Καλησπέρα φίλε μου! Μπορείς να στείλεις τηλέφωνο;;;;;
T
tsonta
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση