Αναζήτηση

Barbie AF

November 29, 2012
Barbie AF

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.2
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.0(1)
Συμμετοχή
 
7.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
8.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
9.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.5(1)
Already have an account? or Create an account
Μια barbie για μια ήρεμη βραδιά...
Overall rating
 
8.2
Με αφορμή την παρουσία μου στα Γιάννενα και το ήδη πληρωμένο ξενοδοχείο, αποφάσισα χωρίς να το πολυσκεφτώ, να κλείσω την Barbie καθώς ήταν η μόνη επιλογή στα Γιάννενα για ct. Το ραντεβού έκλεισε εύκολα και γρήγορα. Συνάντηση στο Ήπειρος Palace.

Ήρθε στο δωμάτιο με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα. . Ξανθά ίσια μακριά μαλλιά, πρόσωπο γλυκό, ωραία μελί μάτια, καλό σώμα , Στηθος μέτριο και φυσικό, ηλικία ~25 Γενικά οι φωτο ήταν ακριβείς.

Αρχικές κουβέντες. Ντουζ εκείνη και μετά εγώ. Αρχή με χαδια, γλωσσόφιλα, μού έκανε ακαποτο, 69, Μετά από κάποιο χρόνο έβαλε το durexακι. Ιεραποστολικό με αγκαλιές, φιλιά, και τελείωσα. Χαλάρωση στο κρεβάτι και κουβέντα. Ντουζ εκείνη και μετά εγώ. Χαδια, φιλιά, 69, πίπα αρκετή ώρα, δακτυλάκι και τελείωμα in face…!!!!. Ντουζ μόνη της και εγω απ’εξω να τον παίζω λόγω του ότι το μπάνιο είναι με τζαμαρία κ αν σηκώσεις τα στόρια βλέπεις τον άλλο μέσα…το είχε πάρει πρεφα και το απολάμβανε μέχρι που με κάλεσε μέσα για ένα γρήγορο handjob.
Η Barbie ήταν καθαρή, ευγενική και πολιτισμένη, άνετη στη συμπεριφορά της, με ευχαρίστησε που την προτίμησα.Μπορείς να συζητήσεις μαζί της. Στο σεξ συμμετέχει χωρίς ψευτο-υπερβολές . Δεν τεμπελιάζει και ενδιαφέρεται να περάσει ο πελάτης καλά. Δεν έχει το δυναμικό, ορμητικό στυλ που το δωμάτιο παίρνει φωτιά πάντως…

Δεν δίνει πίσω κίνηση κ χρεώνει +50 αν θες να την τραβήξεις φώτο κ βίντεο μαζί σου…
Δεν έδωσα φυσικά αλλά σαν ιδέα πλάκα είχε…
Γενικά, είναι το στυλ Barbie που αν βρεθείς σε μια επαρχιακή πόλη κ έχεις το δωμάτιο, αξίζει να δοκιμάσεις…μέχρι εκεί..θα ξανάρθει τον Ιανουάριο- Φεβρουάριο πιθανόν αφού δουλέψει Τουρκία…

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 27, 2012
Πόλη
Ιωάννινα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Συνεννόηση με το γραφείο
Εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
32
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Report this review Comments (0) | Was this review helpful? 0 0