Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 9 10 0.5
Call Girls 01 December, 2020 3173
Υψηλές προσδοκίες...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

6.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.0
Να πω ότι τη συγκεκριμένη κορασίδα την είχα στο ραντάρ μου εδώ και αρκετό καιρό και από τις κριτικές / συζητήσεις που διάβασα οι προσδοκίες μου ήταν πολύ υψηλές.

Συνεννόηση πολύ εύκολη και βουρ σε ξενοδοχείο που θέλει να λέγεται 4 αστέρων (ούτε για 3 δεν είναι) στην παραλιακή.

Αρκετά καλή πρώτη εντύπωση με extensions και προσεγμένο βάψιμο. Ντουσάκι και ξεκινάμε με πρώτο γύρο oral όπου επέμεινε με μια καλή πίπα για 20 λεπτά και επήλθε κατάθεση στο στοματάκι. Εδώ να σημειώσω ότι η κοπελα είχε ένα τραυματισμό στο δάχτυλο από προηγούμενο ραντεβού (καυλιάρηδες μου εσεις!) με αποτέλεσμα η διάθεσή της να είναι κάπως πεσμένη.

Δεύτερος γύρος ξεκινάει με 69 και ακολουθούν αρκετές στάσεις με εξαίρεση τις woman on top γιατί πόναγε ελαφρώς (φάουλ και κάρτα)... Συμμετοχή αρκετά καλή με φωνές που με έκαναν να πιστεύω ότι θα πέσει τηλ από τη ρεσεψιον για παράπονα...

Σημειώνω ότι λόγω των τραυματισμών, πόνων και γενικότερης διάθεσης της κοπέλας (και πιθανόν της δικής μου απόδοσης???) δεν έγινα μάρτυρας squirting, σπαρταρισμών τσιπούρας, καυλωμένων ΑΤΙΑ στο δωμάτιο και λοιπών εξωγήινων φαινομένων.

Σε γενικές γραμμές δεν εντυπωσιάστηκα, όμως θεωρώ ότι την πέτυχα σε κακή φάση.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 12, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
300
Service Style