Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 1 10 0.5
Call Girls 24 December, 2020 2381
Είπαμε GFE και αυτή το πήρε σοβαρά!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση πρόσωπο

4.5
Εμφάνιση σώμα

4.0
Συμμετοχή

5.5
Συμπεριφορά/Social time

6.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
[Της είπαμε μας αρέσει το GFE και η τύπησσα έφερε και τη μουρμούρα του "girlfriend" στο κρεβάτι. Αυτό θα πεί Total Girlfriend Experience(Ολοκληρωτική Εμπειρία Γκόμενας)

Γειά σας συνάδελφοι!

Να'μαι κι εγώ με το παρθενικό μου review στο AdultForumGR για την " Άρτεμις ". . .

Είδα τις foto της σε site με αγγελίες και μετά από μερικά τηλέφωνα σε άλλες αγγελίες (άλλων κοριτσιών) αποφάσησα να την καλέσω.
Απάντησε με την πρώτη, μου είπε 100€, συμφωνήσαμε να βρεθούμε στον Πρίαμο μετά απο κανα 3 ωρο απ'το τηλεφώνημα.

Πήρα δωμάτιο, περίμενα, με έστεισε κανένα 20 λεπτο και όταν την πήρα τηλ. μου είπε οτι έρχεται οδηγώντας μονη της (κρατήστε το).
Ήρθε, μιλήσαμε λίγο, μπήκε για μπάνιο και άρχησε η δουλεία. . .

Πίπα μέτρια έως φυσιολογική, όπως θα την έκανε μια κοπελίτσα της ηλικίας της που θα γνωρίζατε έξω, σίγουρα όχι άξια των 100€ όμως!
Την γλύφει ξεσκούφωτη με 20€ extra και με άλλα 20-30€ δίνει και κώλο ή το παίζει αυταρχική με strap-on. Εγώ δεν πλήρωσα ούτε για τον δικό της κώλο, ο΄θτε για τον δικό μου, οπότε έμεινα στα 120€ στο "ελεύθερο στοματικό και sex με προφύλαξη". Τα κλασσικά δηλαδή (δεν μετράω το δωμάτιο του ξενοδοχείου)

Κάνει 69 και το μόνο της συν ισως είναι οτι όταν άρχισα να της γλύφω την πίσω της τρύπα άρχισε να το κάνει κ αυτή σε μένα. Πέρα απ'αυτό καμία άλλη πρωτοβουλία η δεσποινίς!

Μετά το 69 την έβαλα να κάτσει πάνω μου (cowgirl(?)) και την ώρα που τελείωνα και προσποιούταν οτι τελειώνει και αυτή την έπιασε κράμπα υποτίθεται. Τουλάχιστον ήταν πιο ειλικρινές απο ψεύτικους οργασμούς αλλωνων που με ξενερώνουν 100% εκείνη την ώρα.

Μετά πιάσαμε την κουβέντα. Πάνω στο μίλα μίλα, άρχησε να μου λεεί για το οικονομικό της πρόβλημα λες και εμείς οι υπόλοιποι την έχουμε καλύτερα. Με τα πολλά, ενώ μου είχε πει οτι ήρθε μόνη της και έψαχνε parking κ.τ.λ μου ξεφουρνάει οτι την έφερε κάποιος.

ΟΚ καταλαβαίνω οτι μπορεί να μην δουλεύουν μόνες τους κάποιες κοπέλες αλλά δεν μπορώ το ψέμμα. Μου τη δίνει και με ξενερώνει. Ειδικά όταν πληρώνω. Δεν είμαι κανένας μαλάκας, αν μου έλεγε οτι ήταν σε άλλο ραντεβού και άργησε θα το καταλάβαινα.

Γενικά μέτρια εμπειρία, ειδικά μετά το sex που γενικά βλέπουμε και σκεφτόμαστε πιο καθαρά, η κοπελίτσα ούτε το super κορμάκι για την ηλικία της έχει αλλά ούτε και την φάτσα. Αν μετρήσουμε και τις μέτριες επιδόσεις της στο κρεβάτι....τότε καλύτερα να δώσω αλλού τα 100€ μου.

Υπάρχουν άλλες που τιμούν τον χρόνο και τα λεφτά σου πολύ περισσότερο. Βαρέθηκα τις πιτσιρίκες που επειδή δεν δουλεύουν - δεν θέλουν να δουλέψουν το γιρίζουν στις βίσιτες και πριν μάθουν πως να το κάνουν χρεώνουν σαν επαγγελματίες.

Sorry αν σας κούρασα, προσπάθησα να ήμουν περιεκτικός με λεπτομέρειες :P

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 03, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα