Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.1 4 10 0.5
emmanuela5
Call Girls 07 June, 2018 26210
Επαγγελματίας
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Με ευκαιρεία το 20% έκπτωση αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού με την Εμμανουέλα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα θετική απάντηση από το γραφείο μιας και υπήρξαν προηγούμενως 4 αποτυχημένες προσπάθειες (φταίξιμο δικό μου αφού έπαιρνα τηλέφωνο πάντα την τελευταία ώρα.)
Δεν θα κουράσω πολύ γιατί όλα όσα έχω να αναφέρω είναι χιλιοειπωμένα. Όμορφο, ψηλό κορίτσι με ωραίο χαμόγελο. Το κορμί της είναι λεπτοκαμωμένο με καλό στήθος και με κωλαράκι που θα ήθελε λίγο γυμνασμα αν με ρωτάτε.
Στο σοσιαλ τα σπάει. Πολύ φιλική, άνετη με ευρεία γκάμα από θέματα προς συζήτηση σε κάνει από την αρχή να καταλάβεις ότι δεν είναι καμιά χαζή.
Μετά από ένα γρήγορο μπάνιο πήγαμε στο κρεβάτι. Εκεί στα δίνει όλα. Παίρνει πρωτοβουλίες αλλά είναι και υποτακτικιά συνάμα. Τσιμπούκι προφεσιονελ, γλύψιμο με πολύ σάλιο στα @@ και γλύψιμο της κωλοτρυπίδα καθώς σε βλέπει λάγνα στα μάτια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τελείωμα μεσα της σε ιεραποστολική θέση.
Αφού δεν είχα διάθεση για 2ο γύρο καθίσμα ξανά για σόσιαλ. Μιλήσαμε για την δεοντολογία, τα πρέπει και τα μη του επαγγέλματος της και πραγματικά με κάνει να της βγάλω το καπέλο. Δεν σου λέει μαλακίες και αυτά που θέλεις εσύ να ακούσεις αλλά στραράτα και μπέσα.
Προς τιμή της αν και την πήρα τελευταία ώρα και μου είπε ότι έχει άλλο ραντεβού καπάκι κάθισε και κανά τεταρτάκι παραπάνω.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 29, 2018
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140-20%
Εξτρά €