Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 29 10 0.5Ούτε κρύο, ούτε ζέστη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός
6.5
Χορός privé
7.0
Χώρος
7.0
ποτά
7.0
Μουσική
7.5
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
8.0
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μεγάλος φαν των στριπτιζάδικων και το θεωρώ λίγο πολύ πεταμένα λεφτά. Πηγαίνω αρκετά σπάνια και μόνο για το χαβαλέ, ωστόσο έχοντας κερδίσει το δώρο του forum (είσοδο, ποτό, απλό χορό) πέρασα χτες Σάββατο από το Moulin Bleu. Πάρκινγκ πανεύκολο, ο χώρος συμπαθητικός αν και σχεδιαστικά κάπως λάθος (είναι σχετικά μακρόστενος και τα πλαϊνά τραπέζια δεν έχουν καλή θέα στο βάθος της πίστας). Οι σερβιτόροι αρκετά εξυπηρετικοί και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το δώρο, ο σερβιτόρος μου έφερε κανονικά και άμεσα το ποτό μου (ήπια μπύρα, δεν παίρνω ποτέ ποτό σε στριπτιζάδικα γιατί σέβομαι το συκώτι μου οπότε η βαθμολογία στην κατηγορία "ποτά" είναι σχετική) και αμέσως μετά μου έφερε την κάρτα για τον δωρεάν χορό. Σάββατο βράδυ οπότε στο μαγαζί είχε γύρω στις 25-30 γκόμενες. Οι περισσότερες πολύ μέτριες (ειδικά στο πρόσωπο) αλλά κάποιες από αυτές και στο σώμα. Πήγα νωρίς (12:30 ήμουν εκεί) οπότε το μαγαζί ήταν ακόμα σχετικά άδειο. Αυτό σημαίνει ότι από το τραπέζι μου περάσανε γύρω στις 15 γυναίκες τα πρώτα 10 λεπτά! Αυτή την παρέλαση με το προσχηματικό ενδιαφέρον την βρίσκω φοβερά ενοχλητική, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μέρος της δουλειάς των κοριτσιών που κάνουν ό,τι μπορούν για το μεροκάματο, απλά αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα τους ζητούσα να το μετριάσουν λίγο γιατί πολλοί πελάτες εμφανώς ενοχλούνται (μία ήρθε στο τραπέζι μου 4 φορές ενώ φαινόταν ότι εγώ δεν ψηνόμουν).
Ανάμεσα στις 25 γυναίκες υπήρχαν και 3-4 καλά κομμάτια (για να μην με πείτε περίεργο). Πρώτος χορός (ο δωρεάν) με ένα καστανόξανθο ρωσιδάκι που δεν συγκράτησα το όνομά της. Δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου ελληνικά και σχεδόν καθόλου αγγλικά κι επειδή εγώ δεν μιλάω ρώσικα απλώς μου χαμογελούσε. Μου είπε ότι είναι 22 χρονών αλλά εγώ εύκολα την κάνω 17-18. Φρεσκαδούρι σκέτο και πολύ γλυκιά, καλός χορός, άφηνε γλυψίματα στο στήθος και κουνιόταν καλά. Συνέχισα με απλό και στα καπάκια πριβέ χορό με Έλενα. Ένα δίμετρο μελαχρινό νταρντανόμουνο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βυζάρες. Στο πριβέ έβγαλε και το κάτω εσώρουχο-στρινγκ και άφηνε χάδια χωρίς φυσικά να δοκιμάσω να βάλω δάχτυλο ή κάτι τέτοιο. Τα βυζιά της όμως δεν υπάρχουν. Την περισσότερη ώρα την αφιέρωσα στην περιποίησή τους. Έκλεισα με Άννα, μελαχρινή Ρωσίδα (γενικά στο μαγαζί παίζει σχεδόν αποκλειστικά πρώην Σοβιετική Ένωση) που ενώ είναι κορμάρα και με καυλωτικό έκφυλο πρόσωπο (ωραίο χαμόγελο, σκουλαρίκι στη μύτη) ο χορός της ήταν πολύ μέτριος έως κακός.
Τέλος, είχα βάλι στο μάτι και την Εβίτα, πανύψηλη καστανόξανθη με σφιχτό σώμα, αλλά την είχε περιλάβει στο τραπέζι του άλλος συναγωνιστής για αρκετή ώρα οπότε δεν την τίμησα. Στα συν του μαγαζιού το live dildo show και το live sex (όχι αληθινό σεξ βέβαια αλλά προσομοίωση, ο τύπος πηδάει με strap on), ενώ σε γενικές γραμμές ήταν μια μέτρια προς ικανοποιητική εμπειρία. Κατά τις 3:30 αποχώρησα.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα...
Ανάμεσα στις 25 γυναίκες υπήρχαν και 3-4 καλά κομμάτια (για να μην με πείτε περίεργο). Πρώτος χορός (ο δωρεάν) με ένα καστανόξανθο ρωσιδάκι που δεν συγκράτησα το όνομά της. Δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου ελληνικά και σχεδόν καθόλου αγγλικά κι επειδή εγώ δεν μιλάω ρώσικα απλώς μου χαμογελούσε. Μου είπε ότι είναι 22 χρονών αλλά εγώ εύκολα την κάνω 17-18. Φρεσκαδούρι σκέτο και πολύ γλυκιά, καλός χορός, άφηνε γλυψίματα στο στήθος και κουνιόταν καλά. Συνέχισα με απλό και στα καπάκια πριβέ χορό με Έλενα. Ένα δίμετρο μελαχρινό νταρντανόμουνο με ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βυζάρες. Στο πριβέ έβγαλε και το κάτω εσώρουχο-στρινγκ και άφηνε χάδια χωρίς φυσικά να δοκιμάσω να βάλω δάχτυλο ή κάτι τέτοιο. Τα βυζιά της όμως δεν υπάρχουν. Την περισσότερη ώρα την αφιέρωσα στην περιποίησή τους. Έκλεισα με Άννα, μελαχρινή Ρωσίδα (γενικά στο μαγαζί παίζει σχεδόν αποκλειστικά πρώην Σοβιετική Ένωση) που ενώ είναι κορμάρα και με καυλωτικό έκφυλο πρόσωπο (ωραίο χαμόγελο, σκουλαρίκι στη μύτη) ο χορός της ήταν πολύ μέτριος έως κακός.
Τέλος, είχα βάλι στο μάτι και την Εβίτα, πανύψηλη καστανόξανθη με σφιχτό σώμα, αλλά την είχε περιλάβει στο τραπέζι του άλλος συναγωνιστής για αρκετή ώρα οπότε δεν την τίμησα. Στα συν του μαγαζιού το live dildo show και το live sex (όχι αληθινό σεξ βέβαια αλλά προσομοίωση, ο τύπος πηδάει με strap on), ενώ σε γενικές γραμμές ήταν μια μέτρια προς ικανοποιητική εμπειρία. Κατά τις 3:30 αποχώρησα.
Αυτά και ελπίζω να βοήθησα...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 02, 2011
K
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού