Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 29 10 0.5Μια ευχαριστη βραδυα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός
9.0
Χορός privé
7.0
Χώρος
7.0
ποτά
8.0
Μουσική
7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού
9.0
Λοιποοον.Αφου ο αγαπημενος αντμιν ειχε την καλοσυνη να μου κανει δωρο ,και μαλιστα εκτος συναγωνισμου ,εισοδο,ποτο και χορο στο εν λογω μαγαζι πηγαμε χτες το βραδυ.Ο χωρος ηταν αρκετα καθαρος ειδικα σε συγκριση με αλλα τετοια μαγαζια που εχω επισκεφτει.Ας με συγχωρησουν τα αγορια αν τους ξενερωνω αλλα για μενα ειναι πολυ σημαντικο.Το παρκινγκ ηταν πολυ ευκολο μια που απο κατω ειχε σουπερ-μαρκετ.Η εξυπηρετηση τωρα ηταν αψογη αν και σ'αυτο ισως να παιζει ρολο οτι ειμαι γυναικα γιατι σε ολα μου φερονται πολυ καλα.Και η μουσικη ηταν πολυ καλη και καταλληλη για αισθησιακους χορους.Στα καλα ηταν οτι δεν υπηρχε αυτη η ενοχλητικη κορνα στα κακα οτι ο dj λεει κακα λογακια!!!Περα απο την πλακα θεωρω οτι καποια απο τα σχολια του ηταν καπως χοντροκομμενα..Οι κοπελες τωρα να πω οτι στην πλειοψηφια τους δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Υπηρχαν βεβαια και κορμια θανατηφορα.Ηταν ομως ευγενικες και δε στραβωναν τη μουρη τους αν καποιος τις απερριπτε οπως εχω δει αλλου.Για χορο,απλο φυσικα,πηρα μια κοπελιτσα πολυ πολυ ομορφη.Και τρελο κορμι.Ομολογω ζηλεψα.Τη λενε Ευγενια και μου ειπε οτι ειναι απο τη Λιθουανια.Μιλαγε μονο αγγλικα αλλα ηταν ευγενεστατη και αφησε και το αγορακι μου να βλεπει,αλλωστε αυτο ηταν το ζητουμενο.Τελος να πω οτι τα ποτα ηταν πολυ καλα γιατι παρολο που δεν πινω πολυ δε με πειραξαν καθολου οσα ηπια ουτε και το αγορακι μου.Αυτα ειχα να σας πω γενικα ηταν ομορφα και απο τα καλα μαγαζια του ειδους.Και παλι ευχαριστω αντμιν!!!
Υ.Γ Στο πριβε εβαλα πλασματικη βαθμολογια μια και δεν πηραμε
Υ.Γ Στο πριβε εβαλα πλασματικη βαθμολογια μια και δεν πηραμε
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 02, 2011
S
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού