Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 29 10 0.5
Strip clubs 12 December, 2020 3256
Έχει ανέβει πολύ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός

7.5
Χορός privé

7.0
Χώρος

7.0
ποτά

10.0
Μουσική

7.0
Εξυπηρέτηση μαγαζιού

9.0

Λοιπον επισκεψη σαββατοβραδο με φιλαρακια στο μαγαζι για τα κερασματα του μαντουλη. Πρωτη εντυπωση θετικη πολλα κοριτσια για ολα τα γουστα και πιπινοειδη και μιλφαρες και σμιλεμενια κορμια και μπουταρουδες βυζαρουδες κωλουδες... Καθομαι και μου σκανε κατι Ρουμανιιδια στην αρχη, Κερναω ποτακι τη Παολα πιπινι οχι ιδιαιτερα ομορφο στο προσωπο αλλα στο σωμα βελουδο χαιροσουν να το χαιδευεις...Μετα σκαει και ενα δευτερο Ρουμανοπιπινι με τρελο σωματακι και αυτο ξεχασα το ονομα του και το πηρα για χορο. Ωραιος χορος με καλη κινηση ωραιο κωλοτριψιμο και σφαλιαριτσες στο τρελο πατουρι...Μετα εγινε αποβαση των Ρωσιδιων με πηραν πρεφα και αρχισαν τα ρωσικα )) Πρωτα σκαει η Ταταρα η Αννα μελαχρινη με πιασιματα. Τη κερασα ποτακι και μου κανε και ενα χορο. Νορμαλ δε πολυενθουσιαστηκα. Μετα σκαει το ρωσομιλφακι η Τζουλια ξανθια με ωραια ματια. Με εκεινη υπηρξε χημεια ποτο στο ποτο μου κανε και ενα πριβε πολυ καβλα...με γλωσοφιλλα. Με ειχε φτιαξει ανοιγω το φερμουαρ παω να τη πεταξω εξω μου λεει δε κανω φραπε φτου...

Αυτα σε γενικες γραμμες απ τα κοριτσια. Τα ποτα καθαρα, το προσωπικο εξυπηρετικο με κερασαν και ενα ουισκακι.
Παρκινγκ ανετο. Ο χωρος μεγαλος ανετος για χορους αλλα αν κατσεις μακρυα δε βλεπεις τη πιστα. Καλα show ειχε και live sex. Ο dj ειναι πολυλογας. Αυτα. Νομιζω εχει ανεβει το μαγαζι πολυ σε σχεση με παλιοτερα που το ειχα ξαναεπισκεφτει. Να δουμε και σημερα με τις πορνοσταρ τι θα γινει...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 02, 2011
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 1 0

Σχόλια

Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού

Αφήστε μια απάντηση